42. päivä

Keskustelua ja liveraportointia talon tapahtumista.

Valvoja: Isoveli

Avatar
Jacobus
Ylläpitäjä
Viestit: 5086
Liittynyt: 14 Helmi 2007 02:03
Viesti:

42. päivä

Viesti Kirjoittaja Jacobus » 16 Loka 2021 09:48

DC1: 09.39 Asukkaat sviittiä lukuun ottamatta on herätetty hetki sitten. He ovat saaneet postia, Samir lukee.

Aamiainen vuoteeseen

Valmistakaa sviittiläisille viiden tähden aamiainen. Tarvikkeet löydätte varastohuoneesta. Kun aamiainen on valmis, voitte kohteliaasti herättää sviitin asukkaat ja toimittaa annokset heidän huoneeseensa.

Terveisin, Big Brother

P.S. Toimitettuja elintarvikkeita saavat nauttia ainoastaan sviitin asukkaat.
"Jännitys on niin käsinkosketeltava, että Big Brother alkaa jakaa sille kohta rangaistuksia!"
- SBB2006-nettisivut 1.12.2006

Avatar
ramasee
Jumalan ruoska
Viestit: 7392
Liittynyt: 21 Marras 2010 21:42
Paikkakunta: Oulu

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja ramasee » 16 Loka 2021 11:02

DC2 klo. 10.36 Aki ja Anssi vievät aamupala tarjottimet sviittiin Samille ja Pekalle. Maiju avaa heille sviitin oven. Muuten saavatkin sitten toimittaa aamupalan ilman erillistä saattuetta. Anssi pyytää sviittiläiset nousemaan istuma asentoon, niin he saavat laskettua tarjottimet Samin ja Pekan jalkopäähän. Pitävät nopean esittelyn, mitä aamupala sisältää. Sviittiläiset kiittävät ja Pekka lähettää terveiset keittiölle. Anssi ja Aki jättävät sviittiläiset nauttimaan aamupalaa.
Anssi vie, muut vikisee!

Avatar
Jacobus
Ylläpitäjä
Viestit: 5086
Liittynyt: 14 Helmi 2007 02:03
Viesti:

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Jacobus » 16 Loka 2021 12:33

DC1: 12.11 Asukkaat ovat sohvalla ja he ovat saaneet postia. Maiju lukee.

Päiväkilpailu: Kalenteri 2022

Tehtävänne on suunnitella ja kuvata kalenterikuvat tulevan vuoden kalentereihin. Jaatte 12 kuvaa punaisen ja sinisen joukkueen kesken niin, että molemmat joukkueet kuvaavat kalenterikuvat kuudelle eri kuukaudelle. Kuvien tulee ilmentää vuodenaikojen vaihtelua Big Brotherin talon elämässä. Kapteenit neuvottelevat keskenään, mitkä kuukaudet valitaan kummallekin joukkueelle. Jokaisen asukkaan on esiinnyttävä vähintään yhdessä kuvassa.

Katsojat saavat äänestää, kumpi joukkue toteuttaa tehtävän paremmin. Voittajat saavat huomenna palkinnon, häviäjät joutuvat töihin.

Terveisin, Big Brother

Lisäohjeet:

Saatte tehtävään yhteisen järjestelmäkameran, jonka käyttöajasta joukkueet vuorottelevat reilun pelin hengessä. Kun kamera on toisen joukkueen hallussa, toinen joukkue voi suunnitella ja valmistautua seuraavan kuvan kuvaamiseen. Molemmat joukkueet saavat omat muistikortit, joihin he tallentavat kuvansa. Kilpailun päätyttyä muistikorteilla saa olla ainoastaan ne kuusi kuvaa, jotka olette kilpailuunne valinneet.

Kuvausvälineitä ja rekvisiittaa toimitetaan varastohuoneeseen. Valitkaa molemmista joukkueista yhdet asukkaat, jotka tulevat päiväkirjahuoneeseen tutustumaan kameran käyttöön.


DC1: 12.13 Punaisissa Anssi sanoo hallitsevan järkkärin käyttämisen, myös Jasmiina sanoo osaavansa. Juhani ehdottaa, että sinisistä menisi Taavi. Miettivät myös, miten jakavat kuukaudet joukkueille. Jasmiina sanoo, että punaiset haluaisivat ensimmäiset kuusi kuukautta. Melody ehdottaa, että jos otettaisiin joka toinen kuukausi. Tällöin tulisi tasaisemmat kuvat joukkueille.

DC1: 12.15
BB: "Tämä on Big Brother. Tulkaa päiväkirjahuoneeseen."
Taavi ja Jasmiina lähtevät pk-huoneeseen.
"Jännitys on niin käsinkosketeltava, että Big Brother alkaa jakaa sille kohta rangaistuksia!"
- SBB2006-nettisivut 1.12.2006

Avatar
Jacobus
Ylläpitäjä
Viestit: 5086
Liittynyt: 14 Helmi 2007 02:03
Viesti:

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Jacobus » 16 Loka 2021 14:09

DC2: 13.42 Kalenterin kuvaukset ovat alkaneet. Punaiset afterski-tunnelmissa:
punaistenkalenteri2022afterski-161021.jpg

DC2: 14.04 SInisten juhannustunnelmaa:
sinistenkalenteri2022juhannus-161021.jpg
"Jännitys on niin käsinkosketeltava, että Big Brother alkaa jakaa sille kohta rangaistuksia!"
- SBB2006-nettisivut 1.12.2006

Avatar
Jacobus
Ylläpitäjä
Viestit: 5086
Liittynyt: 14 Helmi 2007 02:03
Viesti:

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Jacobus » 16 Loka 2021 21:58

DC2 aiemmin:

19.49 Lasse, Noora ja Sami kävelevät pihaa ympäri.

Lasse ja Sami ovat "terapiakävelyllä" ja Noora halusi liittyä mukaan, koska valot alkoivat hehkua sisällä ja kaikki juttelivat eri asioista, eikä itse halua ängetä niihin mukaan. Sami sanoo, että kiva, että Noora liittyi mukaan. Lasse on aloitteleva "terapiakävelijä", mutta Sami on tehnyt tätä usein. Noora kehuu Samia viisaaksi, mutta Sami kertoo Sannin aloittaneen kävelyt. Nooran mielestä kaikkien pitäisi tehdä "terapiakävelyitä".

19.51 Lasse kertoo, että oli eilen illalla yksin istuskellut pihalla ja katsellut taivasta. Noora luuli Lassen jo tulleen sisälle, mutta Lasse sanoi, kuinka hienoa oli olla yksin pihalla. Noora pohtii, että voisi tulla iltaisin pihalle teelle, kun valot on "tommoset" ja ei viitsi sohvalla röhnöttää.

Nooran mielestä, että välillä tuntuu, että kun keittiöön menee, on aina jonkin tiellä. Kun keittiössä on yli viisi ihmistä, siitä ei tule Nooran mielestä mitään. Noora ja Lasse puhuvat keittiön siisteydestä ja Noora valittaa, että hänelle sanotaan tiskaamisesta sellaisen taholta, joka ei itse tiskaa paljon. Nimiä ei keskustelussa mainita.

19.55 Lasse kysyy Samilta, jännittääkö Samia sunnuntai. Ei Samia jännitä, kun siinä keskellä istuu. Se vie Samin mielestä energiaa. Lasse kysyi, uskooko Sami, että hän on sunnuntaina keskellä. Sami vastaa, että hän uskoo, että ei istu keskellä, vasta kun joku niin sanoo.

Jasmiina tuli pihalle tupakalle, muttei halunnut lähteä mukaan kävelylle.

Lasse kysyi Samilta, joivatko he Pekan kanssa kaikki alkoholijuomat sviitistä. Sami totesi, että Pekka hoiteli ne. Sami joi sen verran kuin halusi ja loput Pekalle. Sami sanoi, että he kävivät nukkumaan pian peittelyn jälkeen. Lasse kertoo eilisestä myöhään pihalla istumisestaan ja Jasmiina osallistuu keskusteluun.

19.57 Lasse kertoo, kun hän palasi makkariin, hän huomasi, että kaikki jutteli makkarista. Lassea kertoo, kuinka Juhani halusi käydä nukkumaan, kun Lasse palasi makkariin. Jasmiina ja Sami vitsailevat, että varmasti oli jotain henkilökohtaista Lassea kohtaan. Noora ja Lasse ihmettelivät, että Juhani oli viime yönä pitkään hereillä. Sami totesi, että hän ja Sanni ovat Juhanin kanssa ennen nukkumista jutelleet jotakin. Lasse totesi, että hän sitten tulee niin myöhään nukkumaan, ettei ehdi keskustella.

Jasmiina pohtii, milloin makkarihomma loppuu. Lasse heittää, että tänään, mutta Jasmiina ei usko. Jasmiina veikkaa huomista, ehkä. Ei ole hyvä nukkua olkkarissa, sanoo Jasmiina. Valot oli eilen tosi pitkään päällä, sanoo Jasmiina. Lasse toteaa, että täällä sekoaa, kun siniset pohti, että sinisten voittamasta makkarista tulisi etua punaisille. Jasmiina sanoo olleensa kuusi viikkoa sekaisin ja samalla poistuu pihalta.

19.59 Lasse miettii, että uudet on ollut kaksi viikkoa. Noorasta aika on mennyt nopeasti, mutta tuntuu pidemmältä. Noorasta uusillekin on alkanut tulla rutiineja. Sami ei miellä enää uusia uusiksi. Sami sanoo, ettei ole oikein ehtinyt tutustua Nooraan, kun hän ollut sinisissä. Lasse sanoo, ettei ole ehtinyt Samiriin tutustua. Noora mainitsee, ettei hän ole ollut Maijun ja Samirin kanssa paljon tekemisissä taloon tulemisen jälkeen.

Noora sanoo olleensa tyytyväinen, että tuli taloon kahden muun kanssa. Olisi ollut kauheaa tulla yksin, Maiju ja Samir oli siinä tukena. Sami toteaa, että häntä ja Samiria yhdistää ruokavalio. Lasse on samaa mieltä ja kokkailu yhdistää.

20.03 Noora pohtii, että punaisilla on ollut tänään pizzaa ja kaikkea, mutta sinisillä on vähemmän. Melodyn ruoanlaittotaitoja kehutaan. Puhutaan asukkaiden erityistaidoista, mainitaan Nooran hiustenleikkuuosaamisen. Lasse sanoo, ettei hänellä ole erityistaitoja, mutta osaa tehdä puuroa.

20.05 Sami olisi aamulla sviittiin halunnut puuroa marjojen kanssa. Lasse oli tehnyt puuroa myös sviittiläisille, mutta asukkaat ajattelivat, että heillä oli paljon muuta, niin se jätettiin pois. Samilla oli tänään puurovapaa päivä, aikoo syödä huomenna. Noora kysyi, oliko kananmunat hyviä, mutta Sami ei ehtinyt syödä niitä. Kerrataan samalla, mitä muuta sviitin aamupalalla oli.

Lassen mielestä pitää syödä överisti, kun tuollaisen saa. Noora on samaa mieltä. Sami sanoi, että ovien paiskonta kuului sviittiin, mutta hän nukahti aina uudelleen. Keskustelu siirtyi eilisiin spa-hoitoihin.

20.09 Ohjaaja siirtää keskustelun Anssiin ja Villeen tupakkapaikalla. He puhuvat talon asukkaista lyhyesti ennen, kun palaavat takaisin sisälle.

20.11 Ohjaaja palaa "terapiakävelijöihin" pihalla. Lasse miettii, mitä asukkaat pelasivat kauden alkuaikoina. Lasse miettii, ettei niitä enää niin paljon pelata. Sami muistuttaa, että alussa oli rauhallisempia aikoja. Lasse kysyy Samilta, että tekisikö nyt uudestaan palapelin. Sami heittää vitsillä "missä on häätöovi?" Lasse kysyy, jos Sami pääsisi finaaliviikolle tekisikö hän. Sami ei osaa sanoa, ei ilman ohjetta. Sami miettii, että teki palapeliä pari päivää, ei paljon taukoja. Sami muistelee vääntöä, kannattaako sitä tehdä.

20.14 Lasse sanoo, että häntä vituttaisi, että tekisi jotain koko yön ja jälkeenpäin sanoisi, ettei olisi tehnyt. Lasse viittaa Samin palapeliin, jossa Pekka oli ensin sanonut, että olisi itse tehnyt koko yön, mutta oli Samin mukaan sanonut, ettei oikeasti olisi tehnyt. Sami totesi, ettei hänellä ollut oikein hyvä fiilis sen jälkeenkään, kun sai palapelin valmiiksi.

Lasse toteaa, että he tekevät aika paljon hommia ruoan eteen. Noora ja Lasse miettivät eilisiä spa-hoitoja, joka oli sinisten oma päätös. Sami huomautti, että he olisivat voineet siitä myös kieltäytyä. Nauravat, että Maiju oli jo innostunut spasta, vaikka kaikkea ei oltu lukkoonlyöty vielä siinä vaiheessa.

20.16 Sami kertoo, kuinka hän sai tänään maitoa. Sami muistelee, että alussa maito oli vain kahvinjuojille. Lasse ihmettelee, että kahvinjuojat juovat viikkoon lasin maitoa, mutta Sami ei sitten saa. Sami ymmärtää, ettei heillä ollut alkuun maitoa. Lasse on tyytyväinen, että Sami nostaa asioita esiin, koska hän ei itse aina tajua kaikkea.

20.17 Noora lähtee sisälle juomaan vettä. Sami toteaa, että sanomisesta tulee nillitysolo ja vetoaa alkuviikkojen "taisteluihin". Lasse ymmärtää Samia, muttei pidä sitä nillityksenä. Lassesta Samilla on ollut hyviä pointteja.

Sami sanoo sviitistä, että se oli yllätys, eikä tajunnut kuulutustakaan ensin. Lasse piti yllätyksenä Anssin valintaa. Sami sanoo, että he ovat Anssin kanssa erilaisia, mutta he ovat oppineet arvostamaan toisiaan.

20.19 Miettivät valintojen tekemistä ja Sami sanoo, että, kun pitää valita kaksi, niin ei voi miettiä, keitä ei valitse. Lassea yllätti, ettei Anssi valinnut itseään ja Pekkaa.

Lasse kertoo, että hän oli vasta eilen tajunnut, että tehtävähuone ja Pikkuveljen huone ovat sama paikka. Myös Melody oli tajunnut tämän eilen. Sami miettii, että tämä menee Voldemortin puolelle. Puhutaan yleisesti sääntörikkomuksista ja mistä he ovat Voldemort-sanaa käyttämään.

20.23 Sami tajuaa, että Noorallekin seuraava viikko on varma. Sami tosin sanoo, ettei mikään ei ole talossa varmaa. Lassekin pääsee yli puolenvälin. Pihalla mietitään, mitä huomenna tulee kalenteritehtävästä. Bileet veikkaa Noora, mutta Sami ja Lasse eivät tähän usko. Lasse veikkaa, että voisi olla herkkuja, juomaa, ruokaa. Noora sanoo olevansa "shokeraatunut", jos he voittavat.

20.25 Sami sanoo, että hän pääsee ainakin puoleenväliin. Lasse ja Noora eivät usko, että Sami olisi lähdössä. Sami ei ole varma ja muistuttaa Anssin neulatehtävän voitosta. Sami sanoo, että Anssista ei saa vihiä, mitä hän meinaa. Noora miettii, että he ovat tunnin kävelleet. Sami sanoo kymmenen kierrosta.

Noora kommentoi puheisiin tyyliin "niin, joo", johon Sami naurahtaa, että tuntemattomien ihmisten seurassa vastaa "niin, joo", vaikka olisi eri mieltä asioista. Moni tekee näin ja Sami sanoo myös itsekin tekevänsä näin.

20.27 Sami, Noora ja Lasse päättävät "terapiakävelynsä" ja palaavat sisälle.
"Jännitys on niin käsinkosketeltava, että Big Brother alkaa jakaa sille kohta rangaistuksia!"
- SBB2006-nettisivut 1.12.2006

Avatar
Jacobus
Ylläpitäjä
Viestit: 5086
Liittynyt: 14 Helmi 2007 02:03
Viesti:

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Jacobus » 17 Loka 2021 01:24

DC1 aiemmin:

22.32 Asukkaat on käsketty sohvalla ja he ovat saaneet postia. Sami lukee.

Viikkokilpailun hävinnyt punainen joukkue on häätöäänestyksessä. Joukkueeseen kuuluuvat Anssi, Jasmiina, Maiju, Pekka, Sami, Samir ja Ville. Anssi on voittanut eilisen nimeämiskilpailun. Hän on saanut päättää, ketkä kaksi punaisen joukkueen jäsentä ei joudu häätöäänestykseen.

Häätöäänestykseltä pelastuvat asukkaat ovat...


Sami: "Ja rumpujen pärinää."
Melody: "Tuleeks Pekka eka?"
Melody nauraa
BB: "Pekka."
Melody: "Ei tullu eka."
Sohvalla ihmetellään, mikä kestää toisessa nimessä.
BB: "Ja... Ville."
Asukkaat taputtavat. Ville hämmästyy ja peittää käsillään suunsa. Samir halaa Villeä sohvalla.

Juhani, Jasmiina ja Melody kysyvät, eikö hän pelastunut automaattisesti. Anssi totesi, että hän mielummin kävelee itse ulos.

22.36
Melody (lepertevällä äänellä): "Anssi, mikä sulle on tullu?"
Taputusta sohvalla.
Anssi: "Nyt meillä on Pekka."
Jasmiina. "Here we go again."
Melody: "Anssist on tullu tommmonen..."
Anssi: "Ei..."
Meldoy: "Onhan!"
Melody silittää Anssin tukkaa.
Anssi: "Mulla on syyni, mulla on syyni tuotanoin. Hyvät valinnat oon tehny. Ville säästyy yhen viikon ainakin."
Ville nauraa.
Anssi: "Että, että..."
Melody: "Ihme, et säkin joudut."
Anssi: "Miten niin ihme? Olisin voinu pe..."

Jasmiina ja Melody ihmettelevät, ettei Anssi ole automaattisesti turvassa. Anssi kertoo, että hän sai tietää kirjeessä, että hän joutuu valitsemaan kaksi. Melody sanoo, että oli ylläri. Pekka sanoo, että hieno temppu.

Anssi: "Pitää päästä lukemaan tota näin. Jos ei täällä omana ittenään pärjää, ni ni..."
Sami: "Pitää nostaa hattua."
Anssi: "Ni mielummin Herran haltuun ku omiin kilpailutaitoihin tavallaan."

Maiju kyselee, kuinka monta häädössä on ja hänelle sanotaan viisi. Pekka uskoo, että kukaan muu ei olisi tehnyt tuollaista temppua (kuin Anssi). Maiju ja Melody ovat samaa mieltä. Ville vielä kiittää Anssia ja Pekka toteaa, että nukkuu yön hieman paremmin. Melody on iloinen ja yllättynyt.

Anssi: "Kyllähän mä Pekallekin sanoin, että kyllähän voittajan puolella kato. Toi Pekka vaan on Pekka vittu, se ei varmaan ansaitse teiltä mitään, vähän vittuillakseni annan sille..."
Anssi naurahtaa.
Pekka: "Kärsimystä muille!"

22.38 Melody sanoo Anssille, että hän on ollut hyvin epäitsekäs tänään viitaten sviittiin ja häätöäänestykseen tältä viikolta.
Anssi: "Ei vittu, sä et oo enää tuolla keittiössä. (Nauraa.) Hei, ei siihen pidä tottua vittu."
Melody: "Ai sun epäitsekkyyteen?"
Melody nauraa.
Anssi: "Nii ja siis... Ei nyt kaikkea... Ni. Se on hyvä tunne sekin."
Melody: "Se on hyvä, se on hyvä. Saan suoran vastauksen. Ihan rakkaudella. Rakkaudella! Yllättynyt ja hyvin iloinen. Ja ylpeä."
Sami: "Ja tiätkö mitä Pekka? Mä pääsen yhen edelle."

Sami sanoo Pekalle, että hän pääsee yhden edelle (häätöäänestyksissä). Anssi sanoo Samille, että Samille tuntuu hyvältä hävitä, jos lähtee. Anssi sanoo, että hän olisi sviittijutunkin valinnut jommankumman kanssa. Anssi sanoo, ettei halua kotiin. Anssista on kiva tietää, eikä vain istua sivussa, kun "lössiä lentää ulos talosta". Anssin mielestä, jos aika on niin se on. Pekka komppaa.

Juhani pohtii, että vanhoista ainoastaan hän, Lasse ja Ville eivät ole olleet äänestyksessä. Juhani sanoo, että he ovat olleet vain siinä, missä kaikki ovat olleet. Jasmiina sanoo, että hänelle tulee kolmas äänestys putkeen. Sami laskee, että hänelle tulee neljäs putkeen.

22.40
Anssi: "Kyllä me Ville tästä puhuttiin tänään päivällä siitä (kuuluu epäselvästi). Tääl on paljon niin hyviä ihmisiä ja siis tottakai pystyis heittämään enemmän. Sehän siitä vaikean tekeekin paljon sellast. Mä sanoin Villelle tänään just, et oon oppinu täällä paljon sellasii juttuja, mitä on unohtanut hyviä puolia itestään elämän aikana. Se on hienoa. Kiitos siitä kaikille."
Asukkaat antavat aplodit.
Jasmiina: "Joo. Huomista odotellessa."
Ville pyytää Jasmiinaa tupakalle ja osa porukasta lähtee sohvalta.
"Jännitys on niin käsinkosketeltava, että Big Brother alkaa jakaa sille kohta rangaistuksia!"
- SBB2006-nettisivut 1.12.2006

Avatar
Jacobus
Ylläpitäjä
Viestit: 5086
Liittynyt: 14 Helmi 2007 02:03
Viesti:

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Jacobus » 17 Loka 2021 02:08

DC1 aiemmin:

22.51 Jasmiina ja Taavi ovat makkarissa.

Taavi sanoo, että "se" pelaa kovin panoksin. Jasmiina toteaa, että siksi sen kanssa on paha mennä häätöäänestykseen. Taavi uskoo, että yli puolet tajuaa tuon äsköisen jutun. Taavi sanoo, että tämä on hänen ainoa tapansa selvitä ja, jos putoaa, se on ohi. Jasmiina ei usko, että Anssi putoaa, eikä usko Taavikaan. Taavin mielestä hilkulla korkeintaan, mutta Jasmiina sanoo, ettei edes hilkulla.

Jasmiina pitää tilannetta pahana, kun ei tiedä miten menee. Samir on hänen mielestään huippujätkä, Maiju on omalla tavallaan reipas 50-vuotias. Sami on kova luu Jasmiinan mielestä, mutta Taavi pitää myös Jasmiinaa kovana luuna, poikkeuksellisena. Jasmiina naurahtaa.

Jasmiina ei jaksaisi kolmatta viikkoa putkeen, menee moti. Lähtöön asennoituminen hajottaa Jasmiinaa. Jasmiina on tyytyväinen, että Ville on häädöstä pois. Villellä oli hyvä viikkoa. Pekkaa hän piti varmana. Jasmiinaa yllätti, että Anssi valitsi turvaan muita. Taavia tämä ei yllättänyt yhtään.

22.54 Taavi oli miettinyt, että Anssi voisi tehdä tällaista. Jasmiina mietti, että Anssi olisi valinnut Samin. Taavi piti tätä mahdollisena. Taavin mielestä Anssi halusi siihen asemaan, että jos hän lähtee sunnuntaina kotiin, sit hän lähtee, eikä hän olisi muutenkaan voittanut.

Taavi: "Mutta, kun hän tekee tällaisia siirtoja, ja leikkii sellaista samarialaista, tiäks? Hänellä on silloin mahdollisuudet voittoon. Koska perus-Anssihan on hyvin itsekäs ihminen, mitä se on täällä talossa ollut."
Jasmiina: "Mun mielestä se on ollut siis erilainen niinku siitä lähtien, ku uudet tuli. Ni..."
Taavi: "Ehkä se on ruvennu pelaamaan."
Jasmiina: "Siis mun mielestä..."
Taavi: "Mut se et se on aika pitkälti..."

Jasmiina kertoo Taaville, kuinka hän sanoi Anssille tällä viikolla, että Anssi ei ole enää leiponut leipiä uusille. Anssi oli Jasmiinan mukaan nauranut tälle. Jasmiina haluaisi uskoa ihmisten toiseen mahdollisuuteen, sanoo itsekin saaneen toisia mahdollisuuksia. Haluaa uskoa, että ihminen voi muuttaa käytöstään ja oppia virheistä. Jasmiina huomauttaa paikasta, BB-talosta, vaikka siellä oppii itsestä, tämä tilanne huvittaa Jasmiinaa.

22.56 Taavi on muodostanut Anssista tietynlaisen käsityksen, eikä hän lähde sitä muuttamaan, jos tapahtuu niin radikaalia kuin nyt oli.
Taavi: "Se tarkoittaa sitä mun mielestä lähinnä, että toi ihminen ei oo... se ei oo se, mitä se nytten esittää olevansa."

Jasmiina sanoi arvanneensa, ettei Anssi häntä pelasta. Hän ei pidä itseään ja Anssia läheisinä. Jasmiina ymmärtää, miksi hän on häädössä. Kysymyksiä tuo kuitenkin herättää myös Jasmiinan mielestä. Taavi tsemppaa Jasmiinaa, ettei ole mitään hätää, mutta Jasmiina toteaa, ettei sitä voi tietää.
Jasmiinaa: "Vituttaa vaa mennä jonkun Anssin ja Samin kanssa kaa ku tietää että..."
Taavi: "Älä mieti sitä!"
Jasmiina: "Pakko se on miettiä sitä vähän, niinku että mitkä tsäänssit..:"
Taavi: "Kyl mä asettaisin sut heidän edelle."

22.58 Jasmiina naurahtaa, ettei Taavi tässä äänestä. Jasmiina kuvailee, kuinka hän on vain valittanut, että "kaikki on paskaa paitsi kusi", johon Taavi jatkaa, että Jasmiina kuitenkin selviää. Taavi sanoo, että Jasmiina selviää työllä, ei tuurilla. Taavi sanoo, että Jasmiina tekee työn ja tämän Jasmiina naurahtaen myöntää. "Sä et oo mikään Hannu Hanhi", sanoo Taavi.

Jasmiina toteaa, että jos lähtee, niin ei ole ainakaan esittänyt mitään. Mielummin lähtee, että on itkenyt ja huutanut kuin esittänyt, että kaikki on ihanaa ja "oksentanut appelsiinimehua". Jasmiina harmittelee, että hänen kaverinsa joutuvat tulemaan ja pohtii, onko heillä varaa edes tulla. Jasmiina laskeskelee, että kaverit ovat tulleet Jyväskylästä, yöpyneet hotellissa ja vielä äänestäneet. Jasmiina pohtii, että ovat maksaneet äänestyksiä hänen tililtään. Jasmiina nauraa, ettei hänellä ole enää yhtään rahaa.

23.00 Jasmiina ei pidä tilannetta nyt yhtä pahana henkisesti kuin aiemmin, vaikka jännittää ja kuvottaa sunnuntai. Taavi veikkaa, että punaiset voittaa kuvakisan. Jasmiina nauraa, että mistä Taavi sen tietää. Taavin mielestä punaisilla oli sata kertaa parempia kuvia. Jasmiina ei osaa sanoa, piti sinisten kesäkuvaa ja halloween-kuvaa hyvänä.

Jasmiina harmittelee, että jos joutuu lähtemään kahden pisteen takia ja, ettei löytänyt neuloja. Naurahtaen toteaa olevan katkera neuloille ja huokaisee perään. Jasmiina toivoo itselleen yhtä lepoviikkoa ja, että ensi viikolla olisi nimeämiset. Jasmiina pitää raskaana, ettei häneltä kysytä mielipidettä nimeämisissä. Jasmiina uskoo myös Taavin haluavan nimeämisiä, mutta Taavi toteaa olleensa sohvan keskellä. Jasmiina muistuttaa, että Taavi on ollut vain kerran.

Taavi näyttää poikki-merkkiä kädellään ja Jasmiina lopettaa keskustelun ja tuijottaa makkarin kattoon. Keskustelu Taavin ja Jasmiinan välillä jatkuu tämn viikon joukkuejaosta.
"Jännitys on niin käsinkosketeltava, että Big Brother alkaa jakaa sille kohta rangaistuksia!"
- SBB2006-nettisivut 1.12.2006

Lukittu

Palaa sivulle “Live 24/7”