Moottoriurheilu

Kaikki urheiluun liittyvä keskustelu käydään täällä.
Vastaa Viestiin
Avatar
jyrtam
Merirosvo
Viestit: 1290
Liittynyt: 12 Loka 2005 05:18
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Moottoriurheilu

Viesti Kirjoittaja jyrtam » 24 Maalis 2013 20:05

knocker kirjoitti:Oonko ainoa, joka ei näe Ripan kuvaa?
Et. Minäkään en näe sitä.
Huoh. Maailma olisi niin paljon parempi paikka ilman ihmisiä. (Mika Viljanen)

Avatar
sandman
Isä Pernoo
Viestit: 3345
Liittynyt: 28 Elo 2009 15:49
Paikkakunta: Häme

Re: Moottoriurheilu

Viesti Kirjoittaja sandman » 26 Maalis 2013 04:10

Viikonloppuna tuli tuo Senna dokumentti jälleen Yleltä, hieno mies hän oli. Tässä siis Sennan viimeinen kierros silloin Imolassa 1994.

http://www.youtube.com/watch?v=uiLubadXiK4

Avatar
PIETRO
Kanavajohtaja
Viestit: 3925
Liittynyt: 05 Joulu 2008 15:20
Paikkakunta: Oulun seutu

Re: Moottoriurheilu

Viesti Kirjoittaja PIETRO » 14 Huhti 2013 12:23

Kimi oli loppujen lopuksi tänään toinen värikkään kilpailun jälkeen, jäi ensin sutimaan lähtöruutuun ja putosi neljänneksi, ajoi vielä Perezin perään ja keula pikkasen vaurioitui. Mutta tallin hyvän rengasvaihtotaktiikan ansioista pääsi ohi Hamiltonista ja pystyi pitämään sijansa loppuun saakka.
Alonso oli sen verran ylivoimainen ettei voittoon olisi ollut mitään mahdollisuuksia ilman ongelmiakaan.

BB-Kärpänen
Isä Pernoo
Viestit: 3315
Liittynyt: 09 Loka 2009 06:42

Re: Moottoriurheilu

Viesti Kirjoittaja BB-Kärpänen » 14 Huhti 2013 12:31

Formula Uno Speedy Gonzales a.k.a Perez meinasi pilata Kimin kisan. Ihmeellistä kiilailua Pereziltä ja McLaren vielä maksaa miljoonia tolle puusilmälle. Hienosti Kimi sai pidettyä auton radalla, aika moni muu olisi ajanut ulos. Se toinen meksikolainen ( Gutierrez ) pilasi Sutilin kisan ajamalla suoraan peräkonttiin.

Alonso oli tänään kyllä pelottavan kova. Tuskin Lotuksen vauhti olisi riittänyt vaikka Kimi olisi saanut paremman lähdön ja ei olisi törmäillyt keulaa rikki. Hamiltonilta taas hieno kilpailu. Mersu kun saa rengaskulutuksen aisoihin niin Hamilton ottaa vielä monta voittoa.

Kisa oli viihdyttävä vaikkakin toi kaikkien varovainen ajaminen on vähän tylsän näköstä. Kyllä niiden renkaiden pitäisi olla semmoset, että kuskit vois runtata täysiä mutkiin. Vettelin neljä viimeistä kierrosta oli hienon näköistä menoa, kun ei tarvinnut säästellä renkaita.
Itse tiedän sydämessäni, että siellä ei ole rikoksen muruakaan.
-Ilkka Kanerva

Punde
Jumalan ruoska
Viestit: 15012
Liittynyt: 24 Tammi 2005 17:39
Paikkakunta: Chernarus

Re: Moottoriurheilu

Viesti Kirjoittaja Punde » 14 Huhti 2013 14:15

BB-Kärpänen kirjoitti:Formula Uno Speedy Gonzales a.k.a Perez meinasi pilata Kimin kisan. Ihmeellistä kiilailua Pereziltä ja McLaren vielä maksaa miljoonia tolle puusilmälle.
Hamiltonki kisan jälkee lämpiössä Kimille kommentoi Perezistä että oli "all over the place". Ne on noita, etelä-amerikan ihmehiä. Bottas jälleen kerran päihitti ykköskuski (=lompakko) Pastorin. Esteban Gonzales vai mikä lie on tän kauden kolariraketti, jatkaa pastorin ja choco-perseen jalanjäljillä.

Vetäs vikat 10 kiekkaa Kimin kannalta aika jännäks ku se Vetterprkl kans tuli sieltä, mut hyvin kävi. Kimi oli yllättävän iloisella tuulella vaikkei voittoa tullukaa, ja podiumillaki _pikkasen_ parempi fiilis kaikilla ku viime kisas. Multi 21. Webber on täysin gonahtanu, ajelee miten sattuu, tiimiki sille vaa lähinnä vittuilee ku ei anna tarpeeks bensaa ja vaikka mitä. Ties vaikka karkais kesken kauden surffailee.

Avatar
DosterMan
Big Brother
Viestit: 5562
Liittynyt: 23 Syys 2008 16:51
Paikkakunta: Elderlings

Re: Moottoriurheilu

Viesti Kirjoittaja DosterMan » 21 Huhti 2013 12:37

Keken keketti vetäs kyl aika melkosen aika-ajon. En usko että on palkintopallilla kuitenkaan.

Alonso ja Vettel on, jos ei käy mitään kolareita. Täydellisellä onnistumisella Kimi voi nousta taas, mut jotenkin on pessimistinen fiilis asian suhteen.
aadeehoovee: 17p DosterMan – Uskon palkinto. Valo pimeydessä kun kaikki tuntui jo menetetyltä.

Avatar
mrj
BB-talon ylijumala
Viestit: 4605
Liittynyt: 28 Elo 2007 15:32

Re: Moottoriurheilu

Viesti Kirjoittaja mrj » 21 Huhti 2013 16:56

näise Räikkönen, nousi taas palkintopallille.. kuhan saisivat ton aika-ajon jatkossa onnistumaan nii voisi kamppailla voitosta tosissaan:)
JuHu - :drink55:

BB-Kärpänen
Isä Pernoo
Viestit: 3315
Liittynyt: 09 Loka 2009 06:42

Re: Moottoriurheilu

Viesti Kirjoittaja BB-Kärpänen » 21 Huhti 2013 17:22

mrj kirjoitti:näise Räikkönen, nousi taas palkintopallille.. kuhan saisivat ton aika-ajon jatkossa onnistumaan nii voisi kamppailla voitosta tosissaan:)
Ehkä Lotus ei vaan kulje ton kovempaa yhdellä kierroksella. Auton vahvuus on se vähäinen rengaskulutus kisassa. Paremminkin Kimin ilmiomäinen kyky säästää rengasta ja silti ajaa kilpailukykyisiä kierroksia. Kimillä oli kahden pysähdyksen taktiikka, joten se taitaa olla ihan sama lähteekö vaikka kolmannesta ruudusta vai kahdeksannesta. Ei Lotuksella olisi ollut Vettelin vauhtiin mahkuja, eikä varmaan Ferrarin vauhtiin.

Ferrari sähläs taas ihanasti Alonson takasiiven ja Massan renkaiden kanssa. Massalla on suuria vaikeuksia säästää rengasta. Nytkin se ajoi takarenkaat kankaille, rikkinäinen etusiipi varmasti lisäsi renkaan kulutusta.

Seko-Perezistä on tullut mun uusi lempparikuski. Buttonin ja Perezin kamppailu oli mahtavaa seurattavaa. Siiven kappaleet vaan lenteli, kun Seko kikkaili pitkin rataa. Pereziltä vielä todella hieno ohitus Alonsosta :thumbsup Perez kiilas Alonson radalta, varmasti Oviedon Borat valitti radioon.

Hyvä että Grosjean sai onnistumisen. Kimi tarvitsee MM-taistoon apurin, joka vie pisteitä vastustajilta. Vettel ja Alonso ei hirveästi apuja saa omilta tiimikavereiltaan.

EDIT
Lotus tallista on tullut oikea taktiikkapeto. Kimin kierrokset renkailla olivat 17, 18 ja 22. Kimi kysyi radioon, että miksi keskimmäinen veto oli vaan 18 kierrosta, kun renkaat olivat vielä hyviä. Lotus otti Kimin aikaisemmin varikolle, jotta se pääsisi ajamaan paremmassa välissä. Toisen pysähdyksen jälkeen Kimi tuli juuri Alonson eteen tyhjään väliin. Lisäksi Lotus sai vielä Grosjeanin kolmen pysähdyksen taktiikan osumaan aivan nappiin.
Itse tiedän sydämessäni, että siellä ei ole rikoksen muruakaan.
-Ilkka Kanerva

Avatar
Ancalagon
Isoveli
Viestit: 1607
Liittynyt: 25 Elo 2009 13:08

Re: Moottoriurheilu

Viesti Kirjoittaja Ancalagon » 21 Huhti 2013 18:42

BB-Kärpänen kirjoitti: Lotus tallista on tullut oikea taktiikkapeto.
Selvästi on talvella koulut käyty, sillä viime kaudella muutama kisa ryssittiin taktiikan takia. Nyt on tullut menestystä, kun renkaat kestää ja taktiikka toimii. Kimi tietysti tietää mitä hän on tekemässä, joten siitä ei tartte murehtia.

Tää kisa oli miellyttävä katsoa. Ajettiin kilpaa, eikä tylsiä safety car pätkiä tms.
You know nothing.

Punde
Jumalan ruoska
Viestit: 15012
Liittynyt: 24 Tammi 2005 17:39
Paikkakunta: Chernarus

Re: Moottoriurheilu

Viesti Kirjoittaja Punde » 26 Touko 2013 17:11

Saatanan sekoperze. Ei muuta sanottavaa, koska sanattomaks vetää taas noitten amatöörien touhu tuol radalla. :madone:

edit: räkä nosti huikeella vikalla kierroksella vikalle pistesijalle ittesä, pisteputki jatkuu. 23 kasassa, Schumin ennätys 24.

BB-Kärpänen
Isä Pernoo
Viestit: 3315
Liittynyt: 09 Loka 2009 06:42

Re: Moottoriurheilu

Viesti Kirjoittaja BB-Kärpänen » 26 Touko 2013 17:42

Vittu, toi Perez on pelle! Aivan käsittämätöntä ajamista, miten ihmeessä se meinaa saada auton mahtumaan puolen metrin rakoon? WTF?!? Sitten vielä se yksi säälittävä ranskalainen tuhosi neljännen auton tähän viikonloppuun :(

Perezille kunnolla penaltia, sukkasaippuaa kuskien antamana. Ei se muuten opi. Grosjean vaihtoon, näytöt on jo annettu. Se auto ei näköjään pysy lapasessa niin sitten ei pysy. Grosjeanilta puuttu ilmeisesti syvyysnäkö tai joku muu tärkeä kilpakuskin ominaisuus. Heikki tai joku muu tilalle.
Itse tiedän sydämessäni, että siellä ei ole rikoksen muruakaan.
-Ilkka Kanerva

Punde
Jumalan ruoska
Viestit: 15012
Liittynyt: 24 Tammi 2005 17:39
Paikkakunta: Chernarus

Re: Moottoriurheilu

Viesti Kirjoittaja Punde » 26 Touko 2013 20:55

Löysin giffin jostain vapaista harjoituksista, Bottas teki aika näppärän "käsijarrukäännöksen". Piti lisätä lasit ja tekstiä.

Kuva

Avatar
Risto
Isoveli
Viestit: 6644
Liittynyt: 10 Loka 2010 16:08
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Moottoriurheilu

Viesti Kirjoittaja Risto » 26 Touko 2013 20:56

^ 311 näyttää myös arvostavan.

BB-Kärpänen
Isä Pernoo
Viestit: 3315
Liittynyt: 09 Loka 2009 06:42

Re: Moottoriurheilu

Viesti Kirjoittaja BB-Kärpänen » 08 Kesä 2013 22:14

Punde kirjoitti:Löysin giffin jostain vapaista harjoituksista, Bottas teki aika näppärän "käsijarrukäännöksen". Piti lisätä lasit ja tekstiä.

Kuva
Bottas tuntuu viihtyvän pikkasen kosteella radalla. Nastolan ukkeli ajoi tänään kolmanteen ruutuun. Hirveä pulla kävi, kun viimeisellä sektorilla alkoi sataa ja Valtteri ehti ajaa nopean kierroksen ennen sadetta, mutta silti todella kova temppu. Tallikaveri Maldis oli jälleen kerran aivan pihalla, veti lähinnä omia polkujaan pitkin nurtsia.

Bottas nosti tänään osakkeittaan todella rajusti. Parhaan tulokkaan pysti on jo melko vahvasti Valtterin käsissä, mutta lisää näyttöjä tarvitaan. Bottaksella olisi nyt mahdollisuus nousta suurten joukkoon. Kimi, Alonso, Vettel ja Hamilton loistivat tulokaskaudellaan ja herättivät tallipääliköiden mielenkiinnon. Joten nyt Bottas, vittu vedä täydellinen kisa niin kaikki on mahdollista. Esim. Fiatille tarvitaan kunnon kuskia, Massa on aivan käsi.

Räikkönen ajoi kahdeksanteen ruutuun :( Tallikaveri Grosjean starttaa ruudusta viimeinen [smilie=a_doh.gif] ja näyttämönä toimii Montrealin GP / Circuit Gilles Villeneuve
Edit: Jaahas, Kimpesteri sai rangaistuksen uusintastartin etuilusta. Lähtöruutu on siis 11. Loco-Perez starttaa ruudusta kymmenen. Siinä taas kaksi "sydänystävää" kisailee lähekkäin. Kun ei vaan taas sattuis mitään ikävää.
Itse tiedän sydämessäni, että siellä ei ole rikoksen muruakaan.
-Ilkka Kanerva

Punde
Jumalan ruoska
Viestit: 15012
Liittynyt: 24 Tammi 2005 17:39
Paikkakunta: Chernarus

Re: Moottoriurheilu

Viesti Kirjoittaja Punde » 08 Kesä 2013 23:48

Tulipas aika puskista Valtterin sijoitus, huh. Kelit auttoi, eihän se kuivalla kelillä tuolla olis, mut silti kun kattoo mitä ukkoja jäi taakse ni täydellinen suoritus. Muutenkin alkukaudesta jättäny pastorin varjoonsa lähes joka suhteessa. Vuoden tulokaspystin vois jo nyt jakaa, turha edes vertailla johonki Chilttoniin.

Huomenna kisa vielä primetimessa, aivan mahtavaa. Kaksoisvoitto Suomeen!!

Punde
Jumalan ruoska
Viestit: 15012
Liittynyt: 24 Tammi 2005 17:39
Paikkakunta: Chernarus

Re: Moottoriurheilu

Viesti Kirjoittaja Punde » 09 Kesä 2013 22:36

Siinäpä oli yllättäen kauden surkein kisa, suomalaisittain sekä viihteen puolesta muutenkin. Eipä ois kanadasta uskonu. Mitää ei jääny kätee paitti Vittulin etusormi ja virne.

BB-Kärpänen
Isä Pernoo
Viestit: 3315
Liittynyt: 09 Loka 2009 06:42

Re: Moottoriurheilu

Viesti Kirjoittaja BB-Kärpänen » 30 Kesä 2013 17:46

Vitun Vetteli, kun pysäytti sen autonsa siihen pääsuoralle. Se vaihdelaatikon rikkoutuminen tuli selväksi jo reilusti ennen viimeistä mutkaa, mutta tää saksalainen mulkvisti päätti vielä heruttaa superautonsa siihen pääsuoralle kaikkien ihailtavaksi. Mulkku mikä mulkku, ilman sitä viimeistä turva-autoa Kimi olisi ollut toinen tai jopa taistellut voitosta. Tosta Vettelin tempusta pitäisi antaa penaltia.

Lotus teki pahan mokan kun ei vaihtanut Kimin renkaita siinä lopussa ja sittenhän sieltä tultiin ohi oikealta ja vasemmalta. Käsittämätön kämmi Lotukselta, jos ne meinaa pitää Kimin tallissa vielä ensi kaudella niin kannattaisi pikkasen olla hereillä. Onneksi ne sentään tajusivat antaa tallimääräyksen Grosjeanille päästää Kimi ohi. Kimi oli vielä ihan oikeasti nopeampi kuin Romain, mutta turhan pitkään siinäkin kesti. Pitäishän se olla Grosjeanille aivan selvää, että päästää Kimi heti ohitseen ja jäädä sitten tulpaksi muille. Se on Romainin rooli niin kauan kun Kimi ajaa tossa
tallissa.

Helvetin viihdyttävä kisa, rengasrikkoineen ja muine käänteineen. Nico otti tuurivoiton ja hyvä sille. Eihän ne Mersut yhtään hyötyneet siitä pikku rengastestistä, ei suinkaan. Nyt kun noita renkaita paukahteli tässä kisassa oikein huolella niin Pirelli toimittaa jatkossa vielä kovempia seoksia seuraaviin kisoihin. Tai ainakin korjaa rengaspaineiden suosituksia. Lotuksen rengasedulle voidaan kai jo nyt sanoa: "hei, hei". Se on sitten samalla hyvää yötä Kimin mestaruushaaveille. Vauhti ei vaan riitä.
Itse tiedän sydämessäni, että siellä ei ole rikoksen muruakaan.
-Ilkka Kanerva

Punde
Jumalan ruoska
Viestit: 15012
Liittynyt: 24 Tammi 2005 17:39
Paikkakunta: Chernarus

Re: Moottoriurheilu

Viesti Kirjoittaja Punde » 30 Kesä 2013 23:56

BB-Kärpänen kirjoitti:Vitun Vetteli, kun pysäytti sen autonsa siihen pääsuoralle. Se vaihdelaatikon rikkoutuminen tuli selväksi jo reilusti ennen viimeistä mutkaa, mutta tää saksalainen mulkvisti päätti vielä heruttaa superautonsa siihen pääsuoralle kaikkien ihailtavaksi. Mulkku mikä mulkku
Tää on ei-niin-yllättävä trendi näitten saksalaisten "superkuskien" parissa. Schumi teki ihan samaa paskaa koko uransa ajan. Latinot töhöilee muuten vaa radalla ku ei osaa, sakemannit osaa ajaa mut vittuillaksee vielä on mulkkuja. Yleistinköhän tarpeeks, Alonso on latino ja taas ajo ihan vitun hyvin. Sutil on saksalainen eikä ollu mulkku. Jne.

Oishan se hienoa jos pappa-kimi opettais sormivettelille paikan minne sen sormensa tunkea ens kaudel RB:llä. Ois se.

Avatar
DosterMan
Big Brother
Viestit: 5562
Liittynyt: 23 Syys 2008 16:51
Paikkakunta: Elderlings

Re: Moottoriurheilu

Viesti Kirjoittaja DosterMan » 07 Heinä 2013 02:52

Mulla on semmonen fiilis, että podiumilla tänään on Kimi ja Sebastian. Pahoin pelkään että kolmas on inhokki, mut saahan sitä aina toivoa, että kolmas ois Grosjean, Webber tai joku muu kuhan ei hamilton, alonso, massa, Seko Perez tai Keken kivespussi.
aadeehoovee: 17p DosterMan – Uskon palkinto. Valo pimeydessä kun kaikki tuntui jo menetetyltä.

Punde
Jumalan ruoska
Viestit: 15012
Liittynyt: 24 Tammi 2005 17:39
Paikkakunta: Chernarus

Re: Moottoriurheilu

Viesti Kirjoittaja Punde » 07 Heinä 2013 17:28

Outoa et Grosjean ajeli pehmeillä ekan stintin pirun paljo kauemmin ku Kimi, ja voitti sen ansiosta monta sijaa ja pääs mm. Kimin ohi. Ja sit ettei croissantti päästäny lopussa Kimiä ajoissa ohi, ois pehmeillä varmaan räkä vetän sormen ohi ja ois ollu keskipallilla.

Lotukselta hyvä kisa mut ei silti mikää taktinen riemuvoitto, sinivalkolasien läpi ainakaan.

Avatar
mrj
BB-talon ylijumala
Viestit: 4605
Liittynyt: 28 Elo 2007 15:32

Re: Moottoriurheilu

Viesti Kirjoittaja mrj » 09 Heinä 2013 16:38

Punde kirjoitti:Outoa et Grosjean ajeli pehmeillä ekan stintin pirun paljo kauemmin ku Kimi, ja voitti sen ansiosta monta sijaa ja pääs mm. Kimin ohi. Ja sit ettei croissantti päästäny lopussa Kimiä ajoissa ohi, ois pehmeillä varmaan räkä vetän sormen ohi ja ois ollu keskipallilla.

Lotukselta hyvä kisa mut ei silti mikää taktinen riemuvoitto, sinivalkolasien läpi ainakaan.
mmm, samaa mietin .. tosin crossjeanin kusipaa jos ois päästäny kimin heti ekalla tallikäskyllä ohi niin kimi ois voittanu kisan ;).. mut viesti meni perille vasta oliko 3 kerralla ;P
JuHu - :drink55:

Avatar
DosterMan
Big Brother
Viestit: 5562
Liittynyt: 23 Syys 2008 16:51
Paikkakunta: Elderlings

Re: Moottoriurheilu

Viesti Kirjoittaja DosterMan » 01 Elo 2013 02:20

Räikkösen perässä on avoimesti Redbull, Ferrari sekä nykyinen talli Lotus. Pikkusen jo pelottaa, et vituiks menee kuitenkin. Pahin pelko on että menee ferrarille fernandon jälkiliukkailla. Mielenkiinnolla tulee kyllä odoteltua, että mikä on Jäämiehen valinta.

Toivon Redbullia, epäilen ja pelkään Ferraria. Tuntuis siltä että ensikaudella ei enää jaksa Lotuksen tähdenlento kestää enää.
aadeehoovee: 17p DosterMan – Uskon palkinto. Valo pimeydessä kun kaikki tuntui jo menetetyltä.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Urheilu”