Snooker ja muut biljardipelit

Kaikki urheiluun liittyvä keskustelu käydään täällä.
Vastaa Viestiin
Avatar
PIETRO
Kanavajohtaja
Viestit: 3925
Liittynyt: 05 Joulu 2008 15:20
Paikkakunta: Oulun seutu

Re: Snooker ja muut biljardipelit

Viesti Kirjoittaja PIETRO » 01 Touko 2013 20:17

Iso peukku adhv:lle erittäin hyvästä raportoinnista :thumbsup
minäkään en pystynyt seuraamaan tätä ottelua enkä ennen maanantaita mitään muutakaan ottelua.

Avatar
aadeehoovee
Guru
Viestit: 3552
Liittynyt: 29 Syys 2008 21:57
Paikkakunta: Oulu

Re: Snooker ja muut biljardipelit

Viesti Kirjoittaja aadeehoovee » 02 Touko 2013 22:08

Walden - Hawkins (2 - 0) välieräottelu on alkanut. Mennään kolmatta framea ja mikä asetelma pöydällä: 13 punaista on pikkuvärien päädyssä ja vain yksi mustan päädyssä. Lisäksi sininen ja vihreä blokkaa kivasti pikkuvärien kulmapusseja suurimmalta osalta punaisista :D . Hawkins pääsee ensimmäisenä yrittämään sarjaa mutta se jää 15. Waldenin aikaisemmilla virheillä terästettynä Hawkins johtaa 0 - 32. Waldenin vuoro. 16 brake ja peli 16 - 32. Hawkinsilla on helppo punainen joten Barry anna palaa. Hawkins pussitteli helpohkoja punaisia ja löi yhden hienon vihreän. Lyöntisarja (19) päättyi kun helppo keltainen meni ohi keskeltä. Walden ei saanut sisään joten seiftiä seuraavaksi. 16 - 51, pöydällä teoriassa 59, käytännössä ehkä ~50 kun pallot ovat siellä täällä ja musta päätyvallissa kiinni. Walden sai yhden punaisen pussiin mutta missasi sinisen kun kalpea oli aivan kiinni sivuvallissa. Hawkins taitaa mennä frame voittoon. Ja meneekin kun komea punainen uppoaa.

edit. Neljäs frame ja ensimmäisenä sarjaa lähtee tekemään Hawkins, punainen ja musta, 0 - 8, mutta siihen se jää koska päälleveto punaiselle epäonistuu. Hawkinsin lyömä punainen jäi pussin suulle ja Walden käväisi pöydällä 16 - 8. Seftejä sit seuraavaksi. Ensimmäiseksi epäonnistuu Walden kun punainen lipuu pussin suulle ja Hawkins kiittää, musta siihen perään ja kun punaiset ovat todella hyvin pöydällä niin hyvät mahdollisuudet tehdä iso sarja ja viedä frame. Oli hyvä sauma, sarja jää kolmeentoista, 16 - 21. Waldenin vuoro. Walden selvitti pari semi-vaikeaa pussitusta ja vei framen, 3 - 1. Midsession.

edit.. Illan kaksikosta sen verran, että molemmat ovat suht tuntemattomia miehiä itselle enkä osaa sanoa kumpaa näistä miehistä kannattaisin. Hyvä juttu on ettei kumpikaan ole mitään älyttömiä lahnoja vaan ihan hyökkäävääkin snookeria nähdään. Kuitenkin "moraalinen finaali" tullaan käymään toisessa välierässä O'Sullivan - Trump. Se on tasatilanteessa 4 - 4 ensimmäisen jakson jälkeen.

edit... Midsession ohi ja viidennen framen alkuu Walden tykittää hienon pitkän punaisen ja pääsee sarjaan kiinni. Toisen punaisen jälkeen hajoituslyönti mustalta epäonnistuu joten ohi on brake, 14 - 0. Hawkins piipahti pöydällä punainen, sininen mutta päälleveto oli surkea, 14 - 6. Walden käväisi pöydällä ja upotti yhden komean punaisen siinä sivussa, 27 - 6. Seuraavaksi oli Hawkinsin vuoro 27 - 27, mutta Barryn brakebuilding ei kyllä vakuuta. Hankala kehittää lyöntisarjaa kun joka toinen lyönti on pasordia. Hawkins kävi ilmeisesti Samsungilla lukemassa mun kommentit koska petras heti peliään ja teki 36 braken, 27 - 63 kun pöydällä enää väripallot. Waldenin snookeryritys epäonnistuu, Hawkins pistää keltiasen kulmaan ja se oli siinä. 3 - 2. Oli myös mun osalta siinä.
Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä.

Avatar
aadeehoovee
Guru
Viestit: 3552
Liittynyt: 29 Syys 2008 21:57
Paikkakunta: Oulu

Re: Snooker ja muut biljardipelit

Viesti Kirjoittaja aadeehoovee » 04 Touko 2013 12:59

Walden ja Hawkins pelaavat kolmatta jaksoa välierää jossa on kolmas frame menossa. Walden voitti kaksi ensimmäistä framea ja johtaa ottelua 11 - 7. Kolmannessa framessa Hawkins upottaa juuri framepallon. Lyöntisarjassa on kasassa tällä hetkellä 75. Lopulta Hawkins nakutti 114 sarjan.

Neljännessä framessa Hawkins aloitti 14 lyöntisarjalla minkä jälkeen pelattiin tovi seiftiä. Walden sai ensimmäisenä mahdollisuuden eikä jättänyt sitä käyttämättä, 12 - 8. Midsession.

Viidennen framen alkuun Hawkins kävi pöydällä 0 - 7. Tämän jälkeen seiftipeliä ja Walden käväisi pöydällä hienon pitkän punaisen turvin 5 - 7. Seiftien jälkeen Hawkins laittoi pitkän punaisen pussiin ja sai mahdollisuuden eikä jättänyt sitä käyttämättä vaan naputti 104 braken, 12 - 9.

Kuudennen alun seiftirallin jälkeen Hawkins piipahti tekemässä 9 sarjan. Turvalyöntien jälkeen Hawkins löi pitkän punaisen, mustan, punaisen ja sinisen mutta päälleveto pikkuvärien päästä punaiselle osui vihreään ja sarja jäi neljääntoistä, 4 - 23. Hawkinsin turvalyönti oli huono ja Walden pääsi koittamaan vuorostaan. Se yritys jäi seitsemään, 11 - 23, mutta melkein heti perään Walden sai uuden mahdollisuuden tyrien senkin, 19 - 23. Ja sitten Hawkinsin vuoro, ompa luokatonta snookeria, sekin jää viiteen, 19 - 28, bryyyh!

Ja frame jatkuu. Parin Hawkinsin virheen turvin Walden saa 8 pistettä, 27 - 28, kunnes Hawkins laittaa kolmannella yrityksellä komealla kyydillä punaisen pussiin 27 - 29. Snookeryritys keltaisen taakse on luokaton mutta Walden missaa pitkän punaisen ja Hawkins pääsee jälleen pöydälle. 8 lyöntisarja jonka jälkeen Walden käy tekemässä oman seitentoistasen, 44 - 37.

Väripalloille mentiin 44 - 45 tilanteessa. Walden upotti tuurilla keltaisen, epäonnistui snookeryrityksessä vihreälle mutta Hawkins löi vapaaksi jääneen vihreän huti reilusti. Hawkins pisti vihreän ja sai kohtuullisen päällevedon ruskealle joka on päätyvallissa kiinni 49 - 45. Walden mietti seuraavaa lyöntiään melkein 2min koska päälleveto ruskealta siniselle oli vaikea eikä hän onnistunutkaan siinä, 53 - 45. Waldenille riittää sininen ja pinkki vähintään uusintamustaan, Hawkins tarvitsee kaikki kolme palloa. Hawkins sai sinisen pussiin Waldenin huonon lyönnin jälkeen muttei päällevetoa pinkille, 53 - 50, kun framea on pelattu kohta tunti. Lopulta Hawkins pisti vaikean pitkän pinkin lopulta, viimein ja vihdoinkin pussiin ja perään mustan. 12 - 10.

Tässä vaiheessa Eurosport valitsi puolestani ja siirtyi pyöräilyn pariin.
Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä.

Avatar
PIETRO
Kanavajohtaja
Viestit: 3925
Liittynyt: 05 Joulu 2008 15:20
Paikkakunta: Oulun seutu

Re: Snooker ja muut biljardipelit

Viesti Kirjoittaja PIETRO » 04 Touko 2013 20:14

^kiitokset taas hyvistä rporteista.
Tuossa ottelussa Walden vs Hawkins jäätiin tilanteeseen 12-12.
aadeehoovee kirjoitti:"moraalinen finaali" tullaan käymään toisessa välierässä O'Sullivan - Trump.
Näinhän se hyvin pitkälti on, mutta ei kauas tästä jää myöskään puolivälieräottelu O'Sullivan vs Carter, jossa pelattiin hyvää snookkeria.
Muuten O'Sullivan voittti tuon välieräottelun Trumpia vastaan lopulta aika selvästi 17-11. En nähnyt tästä erääkään, joten en tiedä minkälainen se lopulta tasollisesti oli.

Avatar
PIETRO
Kanavajohtaja
Viestit: 3925
Liittynyt: 05 Joulu 2008 15:20
Paikkakunta: Oulun seutu

Re: Snooker ja muut biljardipelit

Viesti Kirjoittaja PIETRO » 05 Touko 2013 23:15

Niin vain kävi että Hawkins punnersi itsensä finaaliin O'Sullivania vastaan, voittamalla Waldenin hyvien loppuframien ansiosta 17-14.
Finaalia pelataan parasta-aikaa ja tilanne siinä on 7-7, Barry tasoitti ottelun 133p breikillä.
Yllättävän hyvin Barry haastaa Ronnieta, joskin Ronnie, ei tyypilliseen tapaansa, on tehnyt muutamia alokasmaisia virheitä ja osin siksi ottelu on edennyt tasaisena.
Nyt Ronnie siirtyi 8-7 johtoon yli 100p breikillä.

edit..... Ronnie vei seuraavankin yli 100p breikillä.
Tämän illan viimeinen frame 17 oli huippu snookkeria molemmilta, hienoja turvalyöntejä ja pitkiä upotuksia, ratkaisu jäi viimeiselle mustalle tilanteessa 62-62, musta oli keskellä pöytää päätyvallissa kiinni, Barry oli juuri upottanut pinkin ja kalpea oli vajaan metrin päässä suht tiukalla leikkuulla lähes keskellä pöytää, hän ei uskaltanut yrittää pussitusta vaan turvautui turvalyöntiin, joka ei onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla, vaan musta meni noin metrin päähän keltaisen kulman pussista ja kalpea jäi vajaan metrin päähän mustan päätyvallista ja leikkuuta mustalle jäi jonkin verran. Ronnien pitkä peli ei ollut kulkenut mitenkään vakuuttavasti illan aikana, mutta nyt hän upotti mustan keskeltä reikää ja vei framen ja meni ottelussa 10-7 johtoon.

Avatar
aadeehoovee
Guru
Viestit: 3552
Liittynyt: 29 Syys 2008 21:57
Paikkakunta: Oulu

Re: Snooker ja muut biljardipelit

Viesti Kirjoittaja aadeehoovee » 06 Touko 2013 01:26

^ Tuossa viimeisessä framessa Ronnie esitteli yhden hienoimmista koskaan näkemistäni turvalyönneistä laittamalla Barryn snookeriin pinkin taakse jonka hän samalla lyönnillä siirsi siihen asemaan. Ah, taidetta.

Hyvä jakso oli, Barry näytti jo hetken pääsevän peliin mukaan mutta tippui sitten lopulta kyydistä. Ennätyksiäkin tehtiin, O'Sullivanilla on nyt eniten 100 brakeja Teatterissa. Hänellä oli niitä yksi vähemmän kuin Hendryllä ja tehtyään tänään kaksi hän meni ohi Skotista.

Katsomiskokemusta parantaa oleellisesti kun Kauppinen selostaa, Pasanen on ihan rektumista.
Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä.

Avatar
Zygerö
Tohtori
Viestit: 8329
Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22

Re: Snooker ja muut biljardipelit

Viesti Kirjoittaja Zygerö » 06 Touko 2013 02:42

PIETRO kirjoitti:Ronnie, ei tyypilliseen tapaansa, on tehnyt muutamia alokasmaisia virheitä
Eikä edes muutamia, vaan yllättävänkin paljon. Tästä kertoo paljon jo se, että Ronnien virheistä tehtiin oikein videokollaasi, jolla "mehuteltiin" ainakin kerran. Myös Barry teki aika paljon virheitä, mutta häneltä se on odotetumpaa, kun on ensimmäistä kertaa mm-finaalissa, eikä sitä finaalikokemusta miehellä ole hirveästi muistakaan isommista kisoista (yksi rankingkisavoitto löytyy).

Kyllä Ronnie tuon matsin varmaan lopulta vie vaikka sitten sillä kuuluisalla rutiinilla, mutta kunhan nyt ei repeäisi hirveästi, niin säilyisi vielä mielenkiinto.
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles

Avatar
Benjamin
Jumalan ruoska
Viestit: 7551
Liittynyt: 16 Elo 2011 03:21
Paikkakunta: Helsinki

Re: Snooker ja muut biljardipelit

Viesti Kirjoittaja Benjamin » 06 Touko 2013 02:48

Zygerö kirjoitti:Kyllä Ronnie tuon matsin varmaan lopulta vie vaikka sitten sillä kuuluisalla rutiinilla, mutta kunhan nyt ei repeäisi hirveästi, niin säilyisi vielä mielenkiinto.
Toivottavasti vie! Olen aina ollut Ronnien fanittaja. :icool:
Nyt en ole kyllä jaksanut seurata, mutta aina olen silti henkisesti Ronnien tukijoukoissa ja pidän kaikki sormet ja varpaat pystyssä. :thumbsup

Avatar
aadeehoovee
Guru
Viestit: 3552
Liittynyt: 29 Syys 2008 21:57
Paikkakunta: Oulu

Re: Snooker ja muut biljardipelit

Viesti Kirjoittaja aadeehoovee » 06 Touko 2013 18:14

Ennen Midsessionia varmistui, että vielä illalla saadaan seurata laatusnookeria. Päivän ensimmäisessä neljän framen jaksossa molemmat voittivat omat kaksi joten ero on edelleen kolme framea, 9 - 12. Varsinkin 20. frame oli varsinainen ryöstö O'Sullivanilta, Barry meni menojaan kunnes päälleveto framepunaiselle epäonnistui juuri ratkaisevan vähän ja punainen kolisi pussin reunoihin. Ronnie kiitti, tyhjensi pöydän ja voitti yhdellä pisteellä.

Viidettä framea mennään O'Sullivanin komennossa, hän johtaa framea 0 - 43 ja pallot ovat kivasti levällään. Ei mitään syytä tällä hetkellä miksei pöytä tyhjenisi. Pöytä tyhjeni ja O'Sullivan voitti myös seuraavan framen. Iltapäiväsession kolmannen framen vei nimiinsä taistelun jälkeen Hawkins, 10 - 14, ja viimeistä framea mennään kun Hawkins naulasi juuri pitkän punaisen kulmaan. Lopulta O'Sullivan takoi (moneskohan oli finaaleihin? 8?) yli sadan lyöntisarjan ja vei kahdeksannen framen. 10 - 15.

Vaikka O'Sullivanin puolella tietenkin olen niin jotenkin toivoin, että Hawkins olisi tuon viimeisimmän vienyt ja kaventanut hieman tilannetta. Erittäin todennäköisesti Ronnie kairaa nuo kolme tarvittavaa framea mutta toivon todella paljon, että Barry saisi hyvän startin viimeiseen sessioon ja veisi vaikka kolme ensimmäistä framea. Pikkusen painetta maestron suuntaan.

-------

Iltasessio alkoi kahdella Hawkinsin framevoitolla jonka jälkeen O'Sullivan voitti yhden, 12 - 16. 29. frame lähti Barryn komennossa ja miehellä oli hieno paikka viedä frame. Kuitenkin erittäin helppo pussitusvirhe (ei ole montaa näkynyt Hawkinsilta tässä finaalissa) ohi kulmapussista. O'Sullivan on vaan niin kovassa iskussa tällä hetkellä ettei miehelle voi antaa näköjään yhtään paikkaa koska mies nakutti 88 braken ja on framen päässä viidennestä maailmanmestaruudesta.
Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä.

Avatar
Zygerö
Tohtori
Viestit: 8329
Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22

Re: Snooker ja muut biljardipelit

Viesti Kirjoittaja Zygerö » 07 Touko 2013 00:05

^Ja se viides maailmanmestaruus tuli. Kovin helpon näköisesti loppupeleissä. On se ihme mies. Meinaakohan lähteä ens kaudelle ihan tourille mukaan, vai jättääkö taas muut turnaukset paitti mm:n väliin ja pokkaa sitten kauden päätteeksi taas "pääpalkinnon"?
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles

Avatar
aadeehoovee
Guru
Viestit: 3552
Liittynyt: 29 Syys 2008 21:57
Paikkakunta: Oulu

Re: Snooker ja muut biljardipelit

Viesti Kirjoittaja aadeehoovee » 07 Touko 2013 00:14

Ja niinhän se meni poikki heti seuraavassa framessa. Hawkins oli hyvä koko finaalin mutta Ronnie oli vaan liian kova. Sanoisin, että 9/10 paikoista käytti hyväkseen aina kun sellaisen sai ja usea alkoi komealla pitkällä tai vaikealla punaisella. Hieno finaali ja tasokasta snookeria.

En tiedä kuinka moni seurasi aktiivisesti, itse sanoisin, että katsoin n. 2/3 frameista, mutta pelissä nähtiin mielestäni erityisen vähän snookereita puolin ja toisin? Minusta tuntuu, ettei kumpikaan ollut snookerissa paria hassua kertaa useammin kuin vahingossa.

Finaali oli tasokas, samoin tuo O'Sullivan - Trump ottelu mutta sanoisin parhaaksi otteluksi Trump vs. Murphy mittelöä. Varsinkin se viimeinen jakso, joka meni katkaisuframeen, oli huikeaa viihdettä. Myös PIETROn mainitsema Carter - O'Sullivan oli hyvää peliä. Tässähän ollaan aina Eurosportin ohjaajan armoilla mitä pelejä pääsee seuraamaan, koska itse en striimeistä kovin välitä.

Zygerö: On se ihme ukkeli :D .
Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä.

Avatar
PIETRO
Kanavajohtaja
Viestit: 3925
Liittynyt: 05 Joulu 2008 15:20
Paikkakunta: Oulun seutu

Re: Snooker ja muut biljardipelit

Viesti Kirjoittaja PIETRO » 07 Touko 2013 17:35

^Joo kyllä on ihme ukkeli.
Harmi, kun en päässyt katsomaan loppuratkaisua, mutta iltapäivä session näin.
Minulle tuli yllätyksenä Barryn hyvä ja hermoilematon peli, mistä lie kaivanut sen esiin. Ja aloin tuntea sympatiaa vähän adhv:n tapaan häntä kohtaan. Olisin toivonut onnistumisia niissä muutamissa lähelläpiti tilanteissa, niin ei olisi voinut tietää miten ne olisivat vaikuttaneet Ronnien pelaamiseen ja miten tiukaksi kisa olisi käynyt.
Mutta tosiasia on se, että Ronnie on parhaimmillaan mitä isommat mittelöt on kyseessä ja on niissä erittäin hankala voitettava. Viimeistään tämä turnaus sen osoitti, jos sitä vielä joku epäili.
Mielenkiintoista nähdä minkälaisia päätöksiä Ronnie tekee nyt jatkon suhteen.
aadeehoovee kirjoitti:sanoisin parhaaksi otteluksi Trump vs. Murphy mittelöä.
Harmittaa, kun ei ollut mahdollisuutta tuon ottelun seuraamiseen.

Suurimman yllätyksen järjesti kuitenkin, minulle vähän oudompi Walden, joka meni yllättävän pitkälle, näytti menevän jopa finaalin asti, sillä muistaakseni johti jossain vaiheessa Hawkinsia jo 4 framella, mutta ei mahtanut kuitenkaan mitään Hawkinsin loppuvedolle.

Avatar
PIETRO
Kanavajohtaja
Viestit: 3925
Liittynyt: 05 Joulu 2008 15:20
Paikkakunta: Oulun seutu

Re: Snooker ja muut biljardipelit

Viesti Kirjoittaja PIETRO » 11 Touko 2013 20:37

Mark Selby on nimetty vuoden pelaajaksi.
Lisää aiheesta seuraavassa osoitteessa
http://www.worldsnooker.com/page/NewsAr ... 42,00.html

Avatar
PIETRO
Kanavajohtaja
Viestit: 3925
Liittynyt: 05 Joulu 2008 15:20
Paikkakunta: Oulun seutu

Re: Snooker ja muut biljardipelit

Viesti Kirjoittaja PIETRO » 06 Kesä 2013 22:04

Robin Hull 38v voitti Euroopan mestaruuden pienen tauon jälkeen, sillä edellisestä mestaruudesta vierähti 16 vuotta.
Finaalissa kukistui Walesilainen Gareth Allen 24v lukemin 7-2, Robin teki siinä pari sadan breikkiä (127 ja 109).
Hän lunasti samalla pariksi kaudeksi pelioikeuden ammattilaiskiertueelle.

Avatar
PIETRO
Kanavajohtaja
Viestit: 3925
Liittynyt: 05 Joulu 2008 15:20
Paikkakunta: Oulun seutu

Re: Snooker ja muut biljardipelit

Viesti Kirjoittaja PIETRO » 25 Syys 2013 18:01

Stephen Lee sai 12v kilpailukiellon ottelutulosten järjestämisestä.

Kuva

http://yle.fi/urheilu/snooker-tahdelle_ ... to/6848792

http://www.worldsnooker.com/page/NewsAr ... 59,00.html

Avatar
Tirkka
Isoveli
Viestit: 8346
Liittynyt: 13 Elo 2006 21:47
Paikkakunta: Uleåborg

Re: Snooker ja muut biljardipelit

Viesti Kirjoittaja Tirkka » 25 Syys 2013 20:20

Tyhmää tuo kun samaan aikaan Higgins ei saanut kai mitään omasta touhustaan.
Totuus on tuolla ulkona.

Avatar
Zygerö
Tohtori
Viestit: 8329
Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22

Re: Snooker ja muut biljardipelit

Viesti Kirjoittaja Zygerö » 25 Syys 2013 20:31

^En haluaisi mitenkään Higginsiä puolustella, mutta noissa kahdessa tapauksessa on aika vissi ero. Lee toteutti noita tulosmanipulaatioita ainakin tuon seitsemän kappaletta, kun taas Higgins kävi vaan tuon yhden videoidun keskustelun asiasta. Higginshän itse sanoi, että koska tuo keskustelu käytiin Ukrainassa, hän luuli, että Venäjän mafia on asian takana ja siksi oli myöntyväinen niille fiksauksille. Uskoo sen sitten kuka haluaa, mutta joka tapauksessa nyt puhutaan täysin eri jutuista. Voi olla, että Higgins on aiemmin noita frameja hävinnyt tahallaan, mutta siitä ei ole mitään näyttöä. Higgins sai kuitenkin puolen vuoden kilpailukiellon ja £75 000 sakkoa. Sakko oli siis jopa suurempi kuin Leellä, tosin sehän tässä nyt ei ole edes pääasia.

Arvostukseni Higginsiä kohtaan on edelleen pohjamudissa, mutta kyllä tämä Leen ukko meni ohi ihan rytisemällä ja olisi mielestäni ansainnut elinikäisen kilpailukiellon.
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles

Punde
Jumalan ruoska
Viestit: 15012
Liittynyt: 24 Tammi 2005 17:39
Paikkakunta: Chernarus

Re: Snooker ja muut biljardipelit

Viesti Kirjoittaja Punde » 25 Syys 2013 21:21

Zygerö kirjoitti:Arvostukseni Higginsiä kohtaan on edelleen pohjamudissa, mutta kyllä tämä Leen ukko meni ohi ihan rytisemällä ja olisi mielestäni ansainnut elinikäisen kilpailukiellon.
Kun kattoo minkä kokonen virtahepo toi ukko on, ni 12 vuotta saattaa olla hyvinki lähellä loppuelämää.

Snooker kun on tunnetusti herrasmieslaji ni noi huijaukset tuntuu vielä pahemmilta rikoksilta.

Avatar
PIETRO
Kanavajohtaja
Viestit: 3925
Liittynyt: 05 Joulu 2008 15:20
Paikkakunta: Oulun seutu

Re: Snooker ja muut biljardipelit

Viesti Kirjoittaja PIETRO » 25 Syys 2013 22:37

^ kylläpä se on käytännössä elinikäinen kilpailukielto, kun panna päättyy samana päivänä, kun hän täyttää 50v. Ainakin huipulle pääsy on mahdotonta, tuskimpa kehtaa edes yrittää.

Avatar
aadeehoovee
Guru
Viestit: 3552
Liittynyt: 29 Syys 2008 21:57
Paikkakunta: Oulu

Re: Snooker ja muut biljardipelit

Viesti Kirjoittaja aadeehoovee » 26 Syys 2013 13:43

Ruma temppu mutta ainakin on kova panna vaikkakaan elinikäinen kilpailukielto ei olisi ollut vääryys. Taas jäi yksi kiinni mutta kuinka monta on vielä vapaana? Snooker on varmaan yksi maailman helpoimpia lajeja hävitä tahallaan niin ettei se näytä siltä.

Onko kellään käytössä / ollut käytössä Eurosport Playeriä? Eurosport piti tiputtaa pois tv-paketista kun tarjous loppui mutta jotenkin pitää ratkaista asia ennen UK:ta marraskuun lopussa.
Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä.

Avatar
PIETRO
Kanavajohtaja
Viestit: 3925
Liittynyt: 05 Joulu 2008 15:20
Paikkakunta: Oulun seutu

Re: Snooker ja muut biljardipelit

Viesti Kirjoittaja PIETRO » 04 Joulu 2013 23:54

Uk Championship on edennyt jo niin pitkälle, että puolivälierien otteluparit ovat jo selvillä.
Seuraamisen on ollut heikonlaista, mutta mmutamia otteluita olen katsonut osin.
Eilen katsoin ottelua Judd Trump vs Xiao Guodong, jossa Trump pelasi hyvin. Pussitusprosentti oli yli 96 ja hän päätti ottelun muistaakseni 133p breikkiin ja voitti ottelun 6-2.
Tänään hän oli puolestaan surkea, kun seurasin vähän aikaa hänen ja Allenin välistä ottelua tilanteesta 4-2 tilanteeseen 4-4. Molemmat tekivät silloin alokasmaisia virheitä perätysten useita. Mark nauratti siinä vaiheessa yleisöä halaamalla Juddia hänen epäonnistuttuaan helpoissa palloissa perätysten ties monennenko kerran. Allen vei framen tämän halauksen jälkeen, ottelu oli päättynyt Allenin voitoon 6-4.
Äsken päättyi ottelu Neil Robertson vs Joe Perry, missä Neil esitti hyviä otteita kukistamalle Perryn 6-1.
Puolivälierien otteluparit ovat:
Mark Selby vs Barry Hawkins
Mark Allen vs Ricky Walden
Neil Robertson vs Stephen Maguire
Stuart Bingham vs Ronnie O'Sullivan

Avatar
aadeehoovee
Guru
Viestit: 3552
Liittynyt: 29 Syys 2008 21:57
Paikkakunta: Oulu

Re: Snooker ja muut biljardipelit

Viesti Kirjoittaja aadeehoovee » 14 Huhti 2014 20:20

Se alkaa olemaan Crucible -time käsillä, tai oikeammin on ollut jo tovin, koska karsinnat ovat edenneet neljänteen vaiheeseen. Suomen Robin Hull on vielä mukana ja karsii viimeisellä kierroksella Peter Ebdonia vastaan. Pudotappa nyt Robin tuo kekkonen jatkosta niin on yksi hidastelija pois Teatterista.
Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Urheilu”