26. päivä

Keskustelua ja liveraportointia talon tapahtumista.
kronos
Television orja
Viestit: 768
Liittynyt: 26 Elo 2020 09:24

26. päivä

Viesti Kirjoittaja kronos » 30 Syys 2021 09:45

Taavi heräillyt "jo" 09:27 maissa ja keitellyt jo kahveet.

DC2: 09:44 vielä Taavi puuhastelee yksikseen...
DC1: muut vielä nukkuvat sikeästi...

09:51 DC2: Hyppäsi suihkuun Taavi tuo...

09:57 DC1: Vihdoin kahjataa BB:b ääni ämyreistä, huomenia toivotellen ja kylpyhuoneen kuumasta vedestä muistutellen...

maijapirkko
Sala-asukas
Viestit: 374
Liittynyt: 03 Syys 2008 17:50

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja maijapirkko » 30 Syys 2021 11:48

Aki, Juhani, Katja, Sami ja Taavi keskustelevat koulunkäynnistä. Millaista koulussa oli. Millaisia opettajia yms.

KariTa
Big Brother
Viestit: 5248
Liittynyt: 17 Syys 2010 23:26
Paikkakunta: Kainuu

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja KariTa » 30 Syys 2021 11:53

Anssi uskoo että 53 % katsojista on tyytyväisiä tehtävään ja toivoo lisäprosentteja viihdyttävyydestä. Ehkä pääsevät jopa yli 70:een prosenttiin.
Anssin mielestä suurin niskoittelija tehtävässä oli Sami, kukaan ei väitä vastaan. Pihalla oli keskustelemassa Anssin lisäksi Ville, Melody ja Late.

kronos
Television orja
Viestit: 768
Liittynyt: 26 Elo 2020 09:24

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja kronos » 30 Syys 2021 14:31

Pääsivät sisälle takaisin noin 14:16…(eli olivat aikaisemmin joutuneet menemään ulos)...
BB: teille on postia…
Ihmettelivät, että onpa vihainen BB kuulutuksien perusteella…
Istahtivat sohvalle odottelemaan, että saavat lukea…
Veikkalivat äänestyksen tulosta, aina Melodyn 41%, Samin 100% vaihtelua…

Tämä on BB: Saatte avata kirjekuoren…
Melody lukee, yhdyskunnan loppu viestin…Katsojat saaneet äänestää, äänestäneistä 37% että onnistuitte hyvin…Kauppaan siis aikaa 37 sekunttia

Samalla sääntörikkomuksien takia kaikki edellisellä kerralla hankitut elintarvikkeet on poistettu jääkaapista…Melody lukee laajan listan rikkomuksista…
Kaupassa käyvät Katja ja Anssi…

Menevät heti tarkastamaan jääkaappia ja ihan tyhjähän se on...
Samoin kuin muuta ruokaa hävinnyt paljon...

kronos
Television orja
Viestit: 768
Liittynyt: 26 Elo 2020 09:24

Re: Keskustelua livetapahtumista - Viikko 4

Viesti Kirjoittaja kronos » 30 Syys 2021 14:41

No nyt se Melody on sitä mieltä, että se epäonnistuminen oli kuhnureiden (eli Aki) syytä kun keuli...

verena92
Vaihtoasukas
Viestit: 327
Liittynyt: 01 Loka 2020 19:44

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja verena92 » 30 Syys 2021 14:41

DC2 klo 14.17

Asukkaat ulkona. Pihan verhot aukeavat ja BB käskee kaikkien kokoontua sohvalle nyt. Pekka ihmettelee että koskaan ennen ei ole tullut nyt kun BB käskee sohvalle.

DC2 klo 14.20 Postia, Melody lukee

Yhdyskunnan loppu

Olette eläneet kolmen päivän ajan hierarkisena muurahaisyhdyskuntana. Katsojat ovat saaneet äänestää kuinka hyvin olette heittäytyneet rooleihinne ja toteuttaneet yhdyskunnalle tarkoitettuja toimintoja ja lainalaisuuksia. Äänestäneistä 37 on sitä mieltä että olette onnistuneet tehtävässä hyvin, 63 prosenttia oli sitä mieltä että epäonnistuitte tehtävässä. Kauppa-aikanne tulevalle kauppakäynnille on siis 37 sekuntia

Talossa esiintyvien toistuvien sääntörikkomusten johdosta kaikki edellisellä kauppakäynnillä ansaitsemanne elintarvikkeet on poistettu talosta. Sääntörikkomukset ovat seuraavia:
- Päiväkirjahuoneen asioista puhuminen
- Tuotannosta puhuminen
- Nimeämisistä puhuminen
- Niskurointi
- Tehtävään tarkoittettujen elintarvikkeiden näpistäminen ja piilottaminen
- Mikrofonien huolimaton käyttö

Rangaistuksena kaupassa käyvät asukkaat pukevat päälleen paisuneet muurahaisasut sekä nyrkkeilyhanskat. He myös kiinnittyvät toisiinsa muurahaispalvelijoiden jalkakahleilla. Kaupassa asioivat tänään Katja ja Anssi

Terveisin Big Brother
Kiitos BB22-kaudesta, toivottavasti nähdään vielä :tu

Avatar
Jacobus
Ylläpitäjä
Viestit: 5518
Liittynyt: 14 Helmi 2007 02:03
Viesti:

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Jacobus » 30 Syys 2021 14:42

DC1 aiemmin:

13.02 Pekka ja Sanni kylpyhuoneessa istumassa kylpyammeen reunalla ikkunan vieressä. Pekka on poiminut kulhosta kiviä ikkunalaudalle.

Pekka: "12 kiveä... Sitten tässä pohtii, että tuota... koska on hyvä tietää milloin joutuu isoja päätöksiä tekemään. Eli tuota pohtimaan itsensä kanssa, millä tavalla, kriteeristöllä päätökset tekee. Että, tekeekö, tekeekö, tekeekö päätöksen tuolla... Tää on vähän paha, ku tää on vähä harmaa aihe."
Sanni: "Mhm. I know."
Pekka: "Tuota... lähinnä mä pohdin..."
Sanni: "Toisin ku mun sukat." (Sannilla on sateenkaariraitaiset sukat jalassaan)
Pekka: "Toisin ku sukat, värit. Mikä on se, toisaalta mä tykkään s..."
Sanni: "Siis teet asetelmaa kivistä itsellesi."
Pekka: "Teen hahmotelmaa itselleni kivistä ja mietin sitä, että koska tuota... Haluisin, et mä pystyn kuitenkin aina seisomaan päätösten takana."
Sanni: "Tiedän."
Pekka: "Niin mulle se on, silloin se on helppoa. Että tuota... tuota... ja musta niin kuin... Jokainen kuitenkin ansaitsee edes sen verran, että ne päätökset on jollain tavalla..."
Sanni: "Mietitty."
Pekka: "...mietitty. Mietittyjä. Enemmän kuin silleen, et ku kävelet tuonne ja..."
Sanni: "Joo."
Pekka: "...ja lataat."

13.04 Kylppäriin tulee Taavi. Taavi juttelee pihalle jotain kauppatehtävän jäljiltä jätetyksi. Kylppärissä pohdittiin, oliko ne sinne unohdettu ja tarkoituksella siirretty johonkin. Taavi sanoi, ettei kannattaisi spekuloida asialla. Taavi viipyy kylppärissä hetken laittaen lakkaa hiuksiinsa ja poistuu sitten.

Sanni ja Pekka jäävät kylppäriin ja jatkavat äskeistä keskustelua. Pekka tokaisee, että tässäpä Sannille mysteeriä. Sanni sanoo, ettei hänen tarvitse sitä tietää, mutta on kiva katsella. Pekka sanoo, että tässä joutuu omia arvojaan pohtimaan. Sanni on samaa mieltä, kaikki joutuvat pohtimaan. Pekan mielestä on kiva tehdä järkipäätökset, ne olisi ymmärrettäviä.

13.06 Ville tulee kylppäriin ja Sannin ja Pekan keskustelu keskeytyy. Sanni tokaisee, että "ei siitä naaman näköistä tullut, melkein". Ville tulee kysymään, minkä näköisestä Sanni ja Pekka puhuivat ja "naaman näköistä" hänelle vastattiin. Ville ei ymmärrä juttua, johon Sanni naurahtaa, että se on sheivattu vaan toiselta puolelta. Sanni jatkaa juttua keksimällä, mitä kivet voisivat esittää - keksii kiikkulaudan. Ville jää kylppäriin ajamaan partaansa.

Juttu siirtyy tämän aamun aamupalaan. Pekka jatkaa hiljaa kivien siirtelyä kulhosta ikkunalaudalle. Sanni ja Ville keskustelevat muurahaistehtävästä.

13.09 Anssi tulee kylppäriin näyttämään Jasmiinan hänelle tekemää kampausta. Pekka sanoo tyylikkääksi.

13.11 Anssi kysyy Pekalta ja Sannilta mitä he puuhaavat, Sanni vastaa heidän leikkivän kivillä. Anssi kommentoi, että Pekka on on ollut jännittyneenä, vähän outo. Pekka sanoo miettineensä tänään asioita. "Pekka on ollut Pekassa", sanoo Sanni. Pekka vastaa harvasanaisesti miettivänsä päätöksiä. Ville tarkentaa ja kysyy, että viikonloppuako ajatellen. Pekka myöntää tämän.

Pekka: "Jokainen on pohdinnan arvoinen, sanotaanko näin."
Ville: "Niinhän se on."
Pekka: "Kyllä. Tässä on kivillä kolme tasoa."
Anssi: "Siis sä leikit, katot kiviä, voi juma! Sä teet sen... niin se on se... Mikä se on se...?"
Ville: "Ai siis onks se oikeesti?"
Pekka: "Toki te ette tiedä mikä näitten..."

Katja saapuu kylppäriin ja kysyy mitä siellä tehdään. Anssi kommentoi tätä hyväksi. Ville kehuu taktiikkaa hyväksi ja Katja sanoo tekevänsä tuota päässään, Pekka ei jaksa päässään. Katja vielä kysyy, mistä on kyse ja Anssi vastaa, että viikonlopun päätöksiä. Pekka sanoo, että vain hän tietää, mitä hän kivillä tarkoittaa. Pekka sanoo hahmottavansa kivillä paremmin.

13.13 Pekka pohtii, että hän voisi mennä suoraan pk-huoneeseen ja nimetä vaikka jokaisen vuorollaan, mutta se on tylsää hänen mielestään. Katja sanoo, että voi käyttää poissulkevaa tapaa. Myös Ville alkaa järjestellä kiviä vieressä. Tekee sen nopeasti ja laittaa kivet pian takaisin kulhoon ja sanoo "kiitos". Pekka kysyi, mikä on hänen näköisensä kivi.

Sanni sanoo, että hän haluaa pitää surun pois, toisin kuin Katja. Ville pohtii, että tekisi tosi surulliseksi, jos yksin joutuisi päättämään. Ville pohtii, että ne jotka on itse nimennyt, ei välttämättä ole häätöäänestyksessä. Anssi keskeyttää keskustelun ja pyytää Sannilta hierontaa. Anssi tutkii Pekan kiviä ja kysyy "oonko mä toi?" ja osoittaa jotain kiveä.

13.17 Katja kysyy Pekalta, onko hän tätä tänään pohtinut ja Pekka vastaa myöntävästi. Pekka esittelee pohdintojaan kylppäriin tulleelle Melodylle. Melody huomauttaa, ettei noista saa puhua, mutta Pekka sanoo, ettei hän puhukaan. Melody tulee kylpyammeen reunalle istumaan ja sanoo pohdintoja mielenkiintoiseksi.

Katja ja Melody miettivät, että onko kivien paikalla jotain merkitystä, mutta Pekka ei paljasta malliaan heille. Katjalla on poissulkumenetelmä, josta tulee vähemmän huono mieli itselle. Melody pitää tapaa hyvänä ja Katja toteaa, että jokaisella on oma tapansa. Melodyn tapa on, että kenen kanssa haluaisi olla täällä. Ville sanoo, että monella ei ole tuota tapaa. Melody pohtii, että se (nimeäminen) voi johtua yhdestä jutusta.

13.20 Melody kysyy, onko Pekka tehnyt kivijuttua aiemmin ja Pekka sanoo tämän olevan ensimmäinen kerta. Hänellä ei ollut nyt selkeää visiota, mitkä ovat kriteerit, miten hän äänestää. Pekka jatkaa kivien siirtelyä ikkunalaudalla ja muut istuvat vierellä ja kommentoivat harvakseltaan. Ville poistuu kylppäristä ja toivottaa onnea kivien liikutteluun.

13.22 Katja haluaa miettiä asiaa mahdollisimman vähän. Melody on mennyt tuonne, ettei ole tiennyt. Katjalla on ollut tähän mennessä "semiselvä". Melody alkaa pohtia, ehtisivätkö he tehdä pullaa ja Pekka jatkaa kivien pohtimista. Hetken päästä myös Melody poistuu kylppäristä. Pekka ja Katja jäävät kahdestaan kylppäriin Pekan pohtiessa pääosin kiviä.
Viimeksi muokannut Jacobus, 30 Syys 2021 17:21. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Syy: Tarkennuksia sanamuotoihin ja sanomisiin.
"Jännitys on niin käsinkosketeltava, että Big Brother alkaa jakaa sille kohta rangaistuksia!"
- SBB2006-nettisivut 1.12.2006

MinzuS
Tapetti
Viestit: 39
Liittynyt: 16 Syys 2014 08:26

Re: Keskustelua livetapahtumista - Viikko 4

Viesti Kirjoittaja MinzuS » 30 Syys 2021 14:57

Ja koska tämän rangaistuksen jälkeenkään eivät osaa olla rikkomatta sääntöjä. Tällä kertaa Taavi puhui tuotannosta, kaupasta poistettiin kahvi.

BrutalGentleman
Isoveli
Viestit: 5714
Liittynyt: 05 Marras 2009 05:26

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja BrutalGentleman » 30 Syys 2021 15:38

Jacobus kirjoitti:
30 Syys 2021 14:42
DC1 aiemmin:

13.02 Pekka ja Sanni kylpyhuoneessa istumassa kylpyammeen reunalla ikkunan vieressä. Pekka on poiminut kulhosta kiviä ikkunalaudalle.
2021-09-30_DC1_1302-pekka-sanni_01.jpg
2021-09-30_DC1_1302-pekka-sanni_02.jpg
2021-09-30_DC1_1302-pekka-sanni_03.jpg
2021-09-30_DC1_1302-pekka-sanni_04.jpg
2021-09-30_DC1_1302-pekka-sanni_05.jpg
2021-09-30_DC1_1302-pekka-sanni_06.jpg
2021-09-30_DC1_1302-pekka-sanni_07.jpg

Avatar
Jacobus
Ylläpitäjä
Viestit: 5518
Liittynyt: 14 Helmi 2007 02:03
Viesti:

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Jacobus » 30 Syys 2021 17:14

DC2 aiemmin:

15.44 Katja ja Anssi odottavat kauppareissulle pääsyä olohuoneen takakulman korokkeella. He ovat pukeutuneet muurahaisasuihin ja heidän jalkansa on kytketty kettingillä yhteen.

BB: "Tämä on Big Brother. Kauppa on nyt auki."

Juhani ja Sanni auttavat Anssin ja Katjan korokkeelta kauppakäytävälle ja kauppakaksikko kävelee käytävää pitkin kauppaan. Kassapöydällä Anssia ja Katjaa odottavat nyrkkeilyhanskat. He huomaavat, että kaupan hyllyjä on hieman siirretty. Anssi lukee ohjeet kassapöydältä.

15.51 Anssi ja Katja ovat miettineet kaupan lähtöviivalla strategiaa, miten asioida kaupassa ja mitä tuotteita he ottavat. He miettivät yhden telineet siirtämistä, ettei se kaatuisi, mutta BB kieltää sen väärin-äänimerkillä. Anssi miettii vielä, saako hän kantaa muurahaisasun alaosaa, mutta taas BB:ltä tulee väärin-äänimerkki. Anssi toteaa, että nyt kaikki on selvää ja Anssi ja Katja nostavat kätensä pystyyn sen merkiksi, että he ovat valmiina.
katjaanssikaupassa1-300921.jpg

15.52 Kauppa-aika alkaa. Anssi lähtee kesken BB:n kuulutuksen ja ottaa karkkipussin mennessään ja sitten kaksikko suuntaa kylmähyllylle. Viereiseltä hyllyltä vielä lihaa. Yksi hylly on takertua Anssiin ja Katjaan ja se raahautuu hetken perässä, mutta he pääsevät siitä irti.
katjaanssikaupassa4-300921.jpg

Viimeiset kymmenen sekuntia oli aikaa, kun Katja heitti ostokset kassapöydälle ja Anssi perässä. Tämän jälkeen Anssi vielä nappasi viereisestä leipäkorista muutaman leivän, jolloin BB kuulutti ajan loppuneen.

Anssi: "Toi oli ihan hirveetä! Toi oli ihan hirveetä!"
katjaanssikaupassa7-300921.jpg

Anssi on varma, että he epäonnistuivat ja he menettävät kaikki ostokset. Katja ja Anssi kertaavat tapahtumia ja, että he eivät saaneet kaikkea, mitä suunnittelivat. Ostokset pakataan kasseihin. Anssi huomauttaa, että he olettivat he eivät saisi mitään.

15.55 Poistuessaan kaupasta Anssi huomaa ilmeisesti kylmäkaapin olevan auki, mutta he päättävät jättää sen auki. Anssi ja Katja palaavat muiden asukkaiden joukkoon ja Anssi sanoo sen olleen ihan hirveää. He kertovat muille asukkaille kauppakäynnistään ja ostokset levitetään keittiösaarekkeelle.
"Jännitys on niin käsinkosketeltava, että Big Brother alkaa jakaa sille kohta rangaistuksia!"
- SBB2006-nettisivut 1.12.2006

Avatar
Jacobus
Ylläpitäjä
Viestit: 5518
Liittynyt: 14 Helmi 2007 02:03
Viesti:

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Jacobus » 30 Syys 2021 18:08

DC1: 17.40 Asukkaat on kutsuttu sohvalle ja he ovat saaneet postia. Anssi lukee.

Tehtävä: Vahva kuin muuri

Talon pihalle on toimitettu erilaisia rakennusaineita. Tehtävänne on suunnitella ja rakentaa yhdessä muuri, joka kestää kolmea eri kourua pitkin vyöryvien kolmen keilapallon osuman. Mikäli muurinne kestää osumat, saatte palkinnoksi harjakaisjuhlat. Muurin lujuus tullaan testaamaan huomenna iltapäivällä Big Brotherin erillisestä ilmoituksesta. Saatte rakentaa muurianne siihen saakka.

Terveisin, Big Brother

Lisäohjeet:

Muuri tulee rakentaa yhtenäisesti merkittyjen merkkitolppien väliin. Muurin vaadittu korkeus on merkitty tolppiin merkkiteipein. Muurin maksimipaksuus on syvyyssuuntaisten merkkikeppien etäisyys toisistaan, eli 90 cm. Rakennusaineina saatte käyttää kaikkea sitä, mitä talon pihalle on toimitettu. Kaikkien rakentajien on käytettävä suojavälineitä.


DC1: 17.41 Katja on innoissaan, että asukkaat pääsevät tekemään yhdessä. Sami vitsailee Katjalle, että mitä kuningatar haluaa ja Katja jatkaa tähään hiljaiseen ääneen, että hän voi olla työnjohtaja. Jasmiina kysyy, paljon keilapallo painaa ja Anssi vastaa "paljon".

DC1: 17.42 Verhot aukeavat ja asukkaat pääsevät pihalle. Pihalle on tuotu paljon rakennusmateriaalia, jota on kasattu pihalle. Pihalta löytyy myös kouru keilapalloja varten.

Aki tutkii kourua ja pohtii, että alaosan on oltava kaikkein vahvin.
keilakouru2-300921.jpg
muurinrakennustarvikkeet-300921.jpg
"Jännitys on niin käsinkosketeltava, että Big Brother alkaa jakaa sille kohta rangaistuksia!"
- SBB2006-nettisivut 1.12.2006

Avatar
Jacobus
Ylläpitäjä
Viestit: 5518
Liittynyt: 14 Helmi 2007 02:03
Viesti:

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Jacobus » 30 Syys 2021 20:02

DC2 aiemmin:

18.40 Laura R. on mennyt makkariin, jossa on Anssi. Laura R. kysyy, haluaako Anssi teetä, mutta hän ei halua.

Laura R: "Hm. Onko sulla niinku sellanen tilanne, että sä niinku pystyt olemaan?"
Anssi: "Mmm. Pitää miettiä."
Laura R: "Joo."
Anssi: "Pitää vähä funtsia juttuja."
Laura R: "Joo. Hmm... Ja muista just, että vaik mä tiiän et sä just vetäydyt ja mietit ja näin, niin et oo yksin. Tai tiäkkö, että kuun... kuuntelen kyllä."
Anssi: "Mhm."
Laura R: "Jos tuntuu, että haluaa, koska kuitenkin oman pään sisällä pyörittely ni voi olla oikeesti aika... tympee."
Anssi: "Mhm. En oo, en oo."
Laura R. nyökyttelee Anssin sängyn päässä ja lähtee kävelemään hitaasti kohti ovea, mutta kääntää pään vielä Anssia kohti.
Laura R: "Haluuks sä olla yksin?"
Anssi (vaimeasti): "Joo. Oon hetken."
Laura R: "Joo."
Laura R. nyökytellen lähtee kävelemään pois makkarista.
Laura R: "Huikkaa, jos tarviit."
Anssi: "Joo."

18.41 Anssi jää yksin makkariin sängylleen ja tuijottaa eteenpäin hiljaisuudessa pyöritellen huulirasvaputkiloa kädessään.
"Jännitys on niin käsinkosketeltava, että Big Brother alkaa jakaa sille kohta rangaistuksia!"
- SBB2006-nettisivut 1.12.2006

Jarmali
Merirosvo
Viestit: 1292
Liittynyt: 07 Syys 2020 16:58

Re: Keskustelua livetapahtumista - Viikko 4

Viesti Kirjoittaja Jarmali » 30 Syys 2021 20:14

Sami pääsee R-kioskille vapaasti valitseman asukkaan kanssa. Pikku veli kertoi tämän. DC2 20:10
Jarmalina täällä ja muualla BB-palstoilla jo vuodesta 2005 :)

Avatar
Jacobus
Ylläpitäjä
Viestit: 5518
Liittynyt: 14 Helmi 2007 02:03
Viesti:

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Jacobus » 30 Syys 2021 20:21

DC2 aiemmin:

19.20 Taavi tulee kylppäristä ja vie sieltä tyhjiä purkkeja roskiin keittiöön. Anssi istuu hiljaa olohuoneen rahilla alaviistoon tuijottaen. Taavi kävelee Anssin ohi ja kysyy, mitä Anssi funtsii. Anssi ei vastaa ja Taavin mentyä vessaan, Anssi vain huokaisee. Olohuoneessa on hiljaista, siellä ei ole kuin Anssi.

Taavi tulee vessasta keittiöön.

Taavi: "Onks kaikki OK?"
Anssi (hiljaisella äänellä): "Ei... Ei oo."
Taavi: "Mikä mättää? Onks koti-ikävä? Vai jotain muuta vakavaa?"
Taavi piti tauot kysymysten välillä, mutta ei saanut vastausta heti.
Anssi (huokaisten): "Jotain muuta."
Taavi: "Okei."
Anssi rapsuttaa käsiään hetken hiljaisuudesssa.
Anssi: "Vähän vittumaisia uutisia on. Mihin ei voi ite vaikuttaa."

Pk-huoneen summeri soi, Sanni tulee sieltä pois ja Anssi soittaa ovikelloa. Pk-huoneen summeri soi melkein heti ja Anssi menee sisään. Sanni tulee Taavin kanssa keittiöön.

19.22
Taavi: "Sä et tienny tost mitään?"
Sanni: "Mmm... Kai jotain kotona."
Taavi: "Joo."

Taavi siirtyy olohuoneen sohvalle.
Taavi: "Voi pas... Noi on paskoja juttuja, jos tulee jotain.
Sanni: "Mhm."
Taavi: "Jotain tietoa tänne, ettei oo niinku kunnossa."

Sanni huokaisee syvään.
Sanni: "Mhm. Niinpä. Ja sitte ku mäkään en osaa... Tai siis sillee haluais ehkä jotain sanoo tai muuta, mutta sitte mä ehkä koen, että parempi antaa tilaa. vaikka jossain hetkissä olisi parempi ku ei antais, mutta..."
Taavi: "Niih."
Sanni (heilauttaa kättään): "Mutta ku..."

Hetken hiljaisuuden jälkeen keskustelu siirtyy käynnissä olevaan muuritehtävään.

19.24 Sanni on tullut Taavin kanssa istumaan sohvalle ja syö jotakin.

Sanni: "Toi on kyllä paha toi." (heilauttaa päätään pk-huoneen suuntaan)
Taavi: "Mhm."
Sanni: "Ku sit sitä vaa miettii, et tai siis niin... Vaikee täältä vaikuttaa hirveesti."
Taavi: "Mhm."
Sanni: "Tai onks se enemmän uutinen tai muuten."

19.25 Pk-huoneen ovisummeri soi ja Anssi tulee ulos pk-huoneesta ja kävelee hiljaa sohvan ohi takakautta. Taavi ja Sanni seuraavat Anssia katseellaan, mutteivät sano mitään.
"Jännitys on niin käsinkosketeltava, että Big Brother alkaa jakaa sille kohta rangaistuksia!"
- SBB2006-nettisivut 1.12.2006

Avatar
Jacobus
Ylläpitäjä
Viestit: 5518
Liittynyt: 14 Helmi 2007 02:03
Viesti:

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Jacobus » 30 Syys 2021 20:40

DC2 aiemmin:

20.10 Sami tuli pk-huoneesta ja meni suoraan kylppäriin. Sami on juomassa hanasta, kun Pikkuveli alkaa puhua hänelle.

Pikkuveli: "Sami, tuu tänne. Mä oon täällä ikkunassa. Mä oon peilissä."
Sami siirtyy yhden peilin eteen kylppärissä.
Pikkuveli: "Mä oon tullu takaisin. Mitä sulle kuuluu?"
Sami: "Hei! Hyvää! Kiva kuulla sinustakin!"
Pikkuveli: "Mitä?"
Sami: "Että kiva kuulla sinustakin."
Pikkuveli: "Arvaa mitä?"
Sami: "No?"
Pikkuveli: "Mä oon teidän puolella ja ajattelin että, jotta teillä olis hauskaa, ni voisit tänään valita yhden kaverin ja mä päästän teidät Ärrälle."
Sami: "Oikeestiko?"
Pikkuveli: "Joo, sä saat valita itse kenet sä haluut ottaa mukaan."
Sami: "Oi hitsi!"
Pikkuveli: "Mutta älä kerro kellekään, että mä oon tullut takasin. Pidetään se nyt ainakin meidän salaisuutena."
Sami: "Hyvä! Pidetään salaisuutena."
Pikkuveli: "Mä kerron sulle lisää asiaa päiväkirjahuoneen kautta myöhemmin tänään."
Sami: "Loistavaa! Minä jään oottamaan."
Pikkuveli: "No ni. Koita jaksaa. Moi moi!"
Sami: "Moikka!"

Sami poistuu hihitellen kylppäristä.
"Jännitys on niin käsinkosketeltava, että Big Brother alkaa jakaa sille kohta rangaistuksia!"
- SBB2006-nettisivut 1.12.2006

Avatar
Jacobus
Ylläpitäjä
Viestit: 5518
Liittynyt: 14 Helmi 2007 02:03
Viesti:

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Jacobus » 30 Syys 2021 22:53

DC1 aikaisemmin:

20.59 Anssi yksin tupakalla pihalla.
Anssi: "Onko niitä vinkattu?"
anssitupakalla-300921.jpg

Pihalla kuuluu pling-ääni.
Anssi: "Niin mä vähän aattelinkin. Ja ne epäilee mua jo nytte. Tai ne epäilee kaikkia."

21.00 pihan televisiosta näkyy "Et ole yksin" -teksti.
etoleyksinanssi-300921.jpg

Anssi (puuskahtaa): "Hienoa!"
"Pling" kuuluu uudestaan ja teksti näkyy yhä ruudulla. Kolmas "pling".
Anssi: "No ni, eiköhän me tehdä sillee, ettei kukaan vittu juo täällä."

Anssi lopettaa tupakoinnin ja "pling" kuuluu jälleen.
Anssi: "Kiitti vittuilusta."

Anssi poistuu tupakkapaikalta ja kuuluu useampi "pling". Mennessään kohti ulko-ovea Anssi kääntyy vielä tv-ruutua kohden.
Anssi: "Et ole yksin, okei."

Anssi menee sisälle taloon.
"Jännitys on niin käsinkosketeltava, että Big Brother alkaa jakaa sille kohta rangaistuksia!"
- SBB2006-nettisivut 1.12.2006

Avatar
Jacobus
Ylläpitäjä
Viestit: 5518
Liittynyt: 14 Helmi 2007 02:03
Viesti:

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Jacobus » 30 Syys 2021 23:19

DC1 aikaisemmin:

22.24 Aki ja Sami pelasivat jotain peliä varastohuoneen viereisellä pöydällä. Peli päättyy ja Sami ei suostu enää jatkamaan ja ehdottaa pelaamista joku toinen päivä uusiksi. Samin pitää pohtia hieman.

Varastohuoneen summeri soi ja Sami menee avaamaan. Sami odottaa, että Sanni menee ovesta sisään ja Sami menee perästä ja sulkee oven. Sanni nauraa ja Sami kertoo, että he pääsevät Ärrälle. Sami sanoo neuvotelleensa asian.

BB antaa varastohuoneessa Samille ja Sannille luvan mennä kioskiin sisään. He saavat ottaa kioskista mitä tahansa haluavat niin paljon kuin kummankin kassiin mahtuu.
samisannikioskilla2-300921.jpg

22.31 Sami ja Anssi päättävät kioskireissunsa ja he palaavat taloon. Kaksikko kantaa tavarat keittiösaarekkeelle ja muut asukkaat ihmettelevät, miten he pääsivät kioskille. Muut arvelevat, että he eivät saa tai halua kertoa asiasta. Sanni ja Sami ovat asiasta hiljaa. Sanni toteaa, ettei hän tiedä mitään ja Sami sanoo, ettei tiedä itsekään.

22.33 Osa asukkaista tulee tutkimaan, mitä kaksikko Ärrältä toi, muut seuraavat tilannetta sohvalta.

22.34 Sami kertoi, mitä hän toi kioskilta ja Laura R. ja Jasmiina pyytävät näyttämään. Sami ei halua näyttää, vetoaa vaatimattomuuteensa. Samin esitellessä tuotteitaan, Sanni syö vieressä tuomisiaan. Samikin avaa Kismet-patukan.

Spekulaatiot salatehtävästä pyörivät BB-talossa.
"Jännitys on niin käsinkosketeltava, että Big Brother alkaa jakaa sille kohta rangaistuksia!"
- SBB2006-nettisivut 1.12.2006

Avatar
Jacobus
Ylläpitäjä
Viestit: 5518
Liittynyt: 14 Helmi 2007 02:03
Viesti:

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Jacobus » 30 Syys 2021 23:25

DC1 aikaisemmin:

22.50 Asukkaat ovat saaneet postia, Jasmiina lukee olohuoneessa.

Lisätietoja muurin loppusuoritukseen

Tehtävä katsotaan epäonnistuneeksi, mikäli keilapallo lävistää muurin tai yksikin kohta muurista romahtaa merkkattujen sivu- tai korkeusmerkkien alapuolelle loppusuorituksen aikana.

Terveisin, Big Brother


Asukkaat alkavat pohtia, miten saada muuria vankemmaksi. Taavi huutaa teippiä useaan kertaan ja Juhani toistaa narua. Pekka ehdottaa styroksia ja Lasse sanoo, että narulla pyöritetään ympäri. Melody muistuttaa, että heillä on myös teippiä. Melody uskoo, että hyvä tehtävästä tulee.

Jasmiinaa alkoi pelottaa, etteivät he saa Hillaa. Katja totesi, ettei tämä voinutkaan olla näin helppo. Asukkaat päättelevät, ettei muurista saa tippua mitään, jotta tehtävä onnistuu. Melody toteaa, että heillä on huomenna aikaa. Jasmiina jo haaveilee, että heillä on "huomenna märkää".
"Jännitys on niin käsinkosketeltava, että Big Brother alkaa jakaa sille kohta rangaistuksia!"
- SBB2006-nettisivut 1.12.2006

Lukittu

Palaa sivulle “Live 24/7”