Tehtävät

Tehtävät, säännöt, rangaistukset ja kauden toteutus. Risuja ja ruusuja tuotannolle. BB-ohjelmat, juontajat ja katsojaluvut.

Valvoja: Isoveli

Avatar
Jacobus
Ylläpitäjä
Viestit: 5131
Liittynyt: 14 Helmi 2007 02:03
Viesti:

Re: Tehtävät

Viesti Kirjoittaja Jacobus » 13 Loka 2021 23:07

Kuudennen kisan, eli tasapainokisan jälkeen punaisella joukkueella pisteitä on 197, sinisellä 209, sanotaan BB-nettisivuilla.

Tasapainokisan tehtävänanto:
bigbrother.fi kirjoitti: Kuudes kisa haastaa tasapainoa ja päättyy sinisten voittoon – Katso tästä tämänhetkinen pistetilanne!

Big Brother -talon kuudes viikko on kulunut aistitehtävän merkeissä. Aiemmin tänään asukkaiden tehtävänä oli maistella Isoveljen erikoisia pirtelöyhdistelmiä ja päätellä, mitkä kaksi makua pirtelöistä löytyy.

Keskiviikkoiltana asukkaat ovat jutustelemassa sohvalla, kun Big Brother ilmoittaa kirjeestä. Kuudes aistiviikon tehtävä testaa asukkaiden tasapainoa. Tehtävään valitaan sinisestä ja punaisesta joukkueesta kolme asukasta. Sinisestä joukkueesta valikoituvat Taavi, Aki ja Juhani ja punaisesta Anssi, Samir ja Pekka. Loput asukkaat kannustavat yleisössä.

Tehtävään valittujen asukkaiden on kuljetettava kypärään kiinnitetyillä astioilla nestettä maalialueelle oman joukkueensa pisteputkiin tasapainoilemalla merkittyä rataa pitkin. Radan lopussa asukkaan on kiivettävä pari porrasaskelmaa, jotta pääsee kaatamaan nesteen putkeen.

Kilpailu käydään viestinä eli seuraava asukas saa lähteä liikkeelle vasta sitten, kun edellinen asukas on palannut takaisin joukkueen lähtöalueelle. Mikäli asukkaan jalka lipsahtaa radalta, hänen on palattava takaisin ja aloitettava suoritus alusta. Kilpailu päättyy, kun ensimmäinen joukkue saa kaikki putkensa täytettyä merkkiviivaan asti. Kummallakin joukkueella on viisi putkea.

Jotta tehtävä ei olisi liian helppo, kilpailijat pitävät suorituksen aikana silmillään laseja, jotka simuloivat puolentoista promillen humalatilaa.

Juhani ja Anssi aloittavat kisan. Tehtävä osoittautuu yllättävän vaikeaksi, eivätkä miehet pääse radan puoleenväliin.

Seuraavaksi radalle lähtevät Samir ja Taavi. He päättävät ottaa rauhallisen tekniikan. Lopulta Samir pääsee ensimmäisenä täyttämään punaisen joukkueen putkea.

Tehtävää hidastaa se, että kun putki on täytetty, kilpailijan on päästävä rataa pitkin takaisin lähtöalueelle.

Seuraavana siniseltä joukkueelta lähtee matkaan Aki, joka saa sinisille ensimmäisen putken täyteen.

“Hyvä Aki, loistava suoritus”, huutaa Lasse, ja sininen joukkue hurraa ja taputtaa.

Aki osoittautuu myös kisan ratkaisijaksi, sillä hän saa täytettyä sinisten viimeisenkin putken.

“Sä liu’uit ku mestari!” Lasse huudahtaa.

“Ja vanhat kengät”, Aki kuittaa osoittaen kisassa käyttämiä lenkkareitaan.

“Ihan jotkut adrenaliinihuurut tuli”, Aki summaa vielä heti kisan jälkeen.

Kisan jälkeen Big Brother komentaa asukkaat sisälle, vaikka moni haluaisi kokeilla radan läpi kävelemistä.

Asukkaiden ilta jatkuu suorituksen puimista oman joukkueen kesken. Erityisesti kisan hävinnyt punainen joukkue pohtii, oliko heiltä oikeat ihmiset kisaamassa.

Kuuden kisan jälkeen joukkueiden pistesaldo jakautuu seuraavasti: punaisella joukkueella pisteitä on 197, sinisellä 209. Se joukkue, jolla on eniten pisteitä viikkotehtävän lopussa, on turvassa tämän viikon häätöäänestykseltä.

Ota seurantaan 24/7 ja näet, miten tasapainokisan jälkipuinti jatkuu.

Lisäohjeet tasapainokisaan:

• Kilpailu käydään viestinä. Seuraava asukas saa lähteä liikkeelle vasta, kun edellinen asukas on palannut radalta takaisin joukkueen lähtöalueelle.
• Kuljetusastian saa nostaa irti kypärästä putken täyttöä varten, kun kilpailija seisoo maalialueen ylimmällä portaalla.
• Pisteputken ylimmällä merkkiviivalla tarkoitetaan 40mm merkkiä.
• Kuljetusastia tulee laittaa takaisin kypärään ennen kuin maalialueelta saa poistua.
• Mikäli kilpailija putoaa merkityltä radalta matkalla maalialueelle kesken suorituksen, on hänen palattava lähtöpisteeseen ja aloitettava rata alusta.
• Mikäli kilpailija putoaa radalta palatessaan maalialueelta, on hänen palattava takaisin maalialueen korkeimmalle askelmalle ja aloitettava paluu alusta.
• Putoamiseksi lasketaan, mikäli yksikin jalka osuu maahan merkityn radan ulkopuolelle.
• Big Brother valvoo sääntöjen noudattamista ja vilpillisestä toiminnasta seuraa pistemenetyksiä.
• Kun yksi joukkueen jäsen suorittaa tehtävää, lähtöalueella odottavat kilpailijat voivat valmistautua suoritukseensa täyttämällä oman kuljetusastiansa valmiiksi ja pukemalla päälle humalalasit.
• Muut asukkaat seuraavat kilpailua merkityltä katsomoalueelta.
Lähde: https://www.bigbrother.fi/uutiset/kuude ... stetilanne
"Jännitys on niin käsinkosketeltava, että Big Brother alkaa jakaa sille kohta rangaistuksia!"
- SBB2006-nettisivut 1.12.2006

Avatar
ramasee
Jumalan ruoska
Viestit: 7453
Liittynyt: 21 Marras 2010 21:42
Paikkakunta: Oulu

Re: Tehtävät

Viesti Kirjoittaja ramasee » 14 Loka 2021 08:15

Noniin, vihdoin tilannetietoa pistetilanteesta! Oishan tuota voinut seurata koko tehtävän ajan, mutta ei näköjään väkisin. Onpa tasaista, vaikka punaisella meni niin pahasti vihkoon se Pekan selitystehtävä.
Anssi vie, muut vikisee!

verena92
Mökkiläinen
Viestit: 242
Liittynyt: 01 Loka 2020 19:44

Re: Tehtävät

Viesti Kirjoittaja verena92 » 14 Loka 2021 11:11

Tänään on ilmeisesti viimeinen päivä tätä kisaa. Tosi tasaista kyllä on. Ihan kumpi vaan voi voittaa. Siniset 12 pistettä edellä punaisia.
Kiitos BB21-kaudesta :tu

Avatar
Jacobus
Ylläpitäjä
Viestit: 5131
Liittynyt: 14 Helmi 2007 02:03
Viesti:

Re: Tehtävät

Viesti Kirjoittaja Jacobus » 14 Loka 2021 16:24

Torstaina käytiin viimeinen päiväkisa, oluenmaistelu. Punainen joukkue voitti siniset 5-0, joten pistetilanne on sinisille 209-202. Tuloksia ei ole vielä vahvistettu, eikä ole tietoa, liittyvätkö talossa tällä viikolla kuullut äänet ja nähdyt kuvat jotenkin viikkokilpailuun ja saako niistä pisteitä.

Oluenmaistelun tehtävänanto:
bigbrother.fi kirjoitti: Talossa maistellaan maltaita – viimeinen aistitehtävä saa veden herahtamaan kielelle

Asukkaat ovat kilpailleet kuluneen viikon aikana erilaisia aisteja haastavissa tehtävissä. Nyt on tullut seitsemännen, ja viimeisen päiväkilpailun vuoro, jossa asukkaiden on valjastettava makuaistinsa käyttöön.

Viikkokilpailun viimeisessä osiossa asukkaiden tehtävänä on tunnistaa ainesosia Tornion Panimon tuotteista.

Molempien joukkueiden kilpailijat asettuvat vuorotellen vastakkain maistamaan samaa olutta tai muuta mietoa alkoholipitoista juomaa. Kilpailussa toimii myös kahden asukkaan kilpailutoimikunta, joista toisen roolina on olla kilpailun juontaja ja toisen juomanlaskija. Juontaja esittää kilpailijoille juomaan liittyvän kysymyksen, jonka jälkeen kilpailijat saavat tutkia tuotetta haju, maku ja näköaistiin nojaten.

Kilpailijat kirjoittavat oikeaksi luullun vastauksensa liitutauluun ja paljastavat vastauksensa vuorotellen. Mikäli vastaus osuu nappiin, napsahtaa oikein vastanneiden joukkuiden kokonaispottiin rapeat viisi pistettä.

Kummastakin joukkueesta kilpailuun on osallistuttava kolme asukasta. Punaisesta joukkueesta osallistuvat Ville, Pekka ja Anssi. Sinistä joukkuetta edustamaan lähtevät Taavi, Aki ja Lasse. Kilpailun juontajana toimii Juhani, ja juomanlaskijan kunniapestiin ryhtyy Sami.

Ensimmäisenä piinapenkkiin istuvat Taavi ja Pekka.

Kilpailu julistetaan alkaneeksi, ja asukkaat ryhtyvät maistelemaan maltaita.

Juhani lukee kysymyksen, joka kuuluu näin: Tämä olut on voimakkaan hedelmäisesti humaloitu, samean mehuisa IPA. Erityisesti sen tuoksussa voit aistia erään pohjoisen marjan aromeja. Mistä marjasta on kyse?

Pekkalla ja Taavilla on vastaukset valmiina alta aikayksikön. Punaisen joukkueen Pekka vastaa mustikka, ja Taavi puolukka. Pian näytölle ilmestyy oikea vastaus, joka miesten vastauksista huolimatta onkin hilla. Asia herättää hilpeyttä ja miehet poistuvat naureskellen.

Seuraavat kilpakumppanit ovat Aki ja Anssi.

Heidän kysymys on: Pehmeän maltainen, punaruskea talviolut on maustettu eräällä kotoisia tunnelmia herättävällä mausteella. Mikä mauste on kyseessä?

Pian miehet kääntävät liitutaulut ja paljastavat veikkauksensa. Akin taulussa lukee humala, ja Anssilla inkivääri. Oikean vastaus paljastuu kaneliksi.

Ensimmäisen kierroksen viimeinen pari on Lasse ja Ville.

Heidän kysymys kuuluu: Tämä olut on maltaisan maukas ja rapsakasti humaloitu brittityylinen bitter, mutta torniolaiset ovat lisänneet siihen erästä erikoismallasta. Mitä tuoksua ja makua se on olueen tuonut?

Miehet maistelevat pitkään ja hartaasti. Lopulta Ville vastaa savun ja Lasse vehnän. Kuuluu merkkiääni, ja näytölle ilmestyy vastaus, joka ilmoittaa Villen olevan oikeassa: vastaus on savu. Muut katsojina toimivista asukkaista repeävät aplodeihin. Tilanne on 1-0 punaisille.

Toinen kierros alkaa, ja pöytään istutetaan uudestaan Pekka ja Taavi. Sami kaataa laseihin kuohuvaa juomaa.

Heille esitetään neljäs kysymys: Tällä hieman suolaa sisältävällä gose-tyyppisellä, raikkaan happamalla vehnäoluella on vonkaukseen viittaava nimi, mutta millä muulla tämä olut on maustettu?

On aika vastata. Sinisen joukkueen edustaja epäilee vastaukseksi puolukkaa, ja punaisen hunajaa. Oikea vastaus on kuitenkin mustaherukka eli pisteitä ei tälläkään kertaa heru.

Myös Aki ja Anssi istuvat pöytään toistamiseen. Kysyttäessä tehtävän haasteellisuuden yllättävyydestä Aki vastaa haasteiden olevan vain hyvä asia. Sitten Juhani esittää itse kysymyksen.

Kysymys kuuluu: Tämän raikkaan ja miellyttävän kirpeän marjalonkeron nimipäivä on 14.6. ja se on tehty sekoittamalla torniolaista käsityöläisginiä Lójhtua (sanotaan loihtu) sekä erästä marjaa. Mistä marjasta on kyse?

Kilpakumppanit aloittavat raivokkaan pohtimisen. Aki peittää käsillään kasvonsa, jotta pystyisi makustelemaan juomaa paremmin. Oikea vastaus kysymykseen on pihlajanmarja, vaikka Aki vastaakin variksenmarja, ja Anssi karpalo.

Anssin ja Akin jälkeen viimeinen taistelupari, Lasse ja Ville astuvat areenalle.

Ratkaiseva kysymys kuuluu näin: Tornion jouluporterissa on pehmeän maltainen ja paahteinen maku. Olut on maustettu kevyesti pomeranssinkuorilla ja eräällä toisella mausteella. Mikä mauste on aistittavissa torniolaisen jouluportterin tuoksussa ja maussa?

Viimeistä ja mahdollisesti ratkaisevaa vastausta on mietittävä tarkkaan. Lopulta kilpailijat ovat päättäneet, mitä lähtevät ehdottamaan. Lassen lapussa komeilee kahvi, ja Villellä neilikka. Yleisöstä kuuluu jo pieniä hihkaisuja. Näyttö ei kuitenkaan suo kilpailijoille sitä, mitä he haluavat, ja kaikesta yrityksestä huolimatta vastauksena komeilee vanilja.

Oikeat vastaukset sekä juomat, joita kilpailijat maistelivat olivat siis:

1. Hilla/ lakka - Hilla Hazy IPA
2. Kaneli - Tykky Winter Ale
3. Savu - Laavu 
4. Mustaherukka - Herutus
5. Pihlajanmarja - Pihla
6. Vanilja - Joulu Porter

Kisa päättyy punaisten 1-0 voittoon ja aplodeihin. Seuraa Ruudun 24/7, miten tämän kisan jälkipuinti sujuu ja mitä seuraavaksi on luvassa.
Lähde: https://www.bigbrother.fi/uutiset/talos ... n-kielelle
"Jännitys on niin käsinkosketeltava, että Big Brother alkaa jakaa sille kohta rangaistuksia!"
- SBB2006-nettisivut 1.12.2006

Jarmali
Käsikirjoittaja
Viestit: 984
Liittynyt: 07 Syys 2020 16:58

Re: Tehtävät

Viesti Kirjoittaja Jarmali » 14 Loka 2021 16:44

Ja Maiju aloitti sen pirtelön maistelun ennnen kuin annettiin lupa, joten voipi olla että punaisilta lähtee 5 pojoa pois.
Jarmalina täällä ja muualla BB-palstoilla jo vuodesta 2005 :)

kronos
Tuotannon kätyri
Viestit: 594
Liittynyt: 26 Elo 2020 09:24

Re: Tehtävät

Viesti Kirjoittaja kronos » 14 Loka 2021 17:06

No olipas sen verran tasainen kilpailu, että tuotanto voi päättää kumman ryhmän haluavat häätöön, kumpi tuottaa enemmän...

Avatar
ramasee
Jumalan ruoska
Viestit: 7453
Liittynyt: 21 Marras 2010 21:42
Paikkakunta: Oulu

Re: Tehtävät

Viesti Kirjoittaja ramasee » 14 Loka 2021 18:28

kronos kirjoitti:
14 Loka 2021 17:06
No olipas sen verran tasainen kilpailu, että tuotanto voi päättää kumman ryhmän haluavat häätöön, kumpi tuottaa enemmän...
Tuskin nyt sentään. Eiköhän he oikeasti laske pisteet siitä kuka on ollut missäkin kohdin.
Anssi vie, muut vikisee!

Avatar
Augustus
Ohjaaja
Viestit: 1053
Liittynyt: 06 Kesä 2009 17:34

Re: Tehtävät

Viesti Kirjoittaja Augustus » 14 Loka 2021 18:57

Muista missä olit äänimerkin soidessa -tehtävä.

Jokaisesta oikein muistetusta paikasta sai yhden sekunnin, eikö. Punaisilla on joukkueessa 7 ja sinisillä 6 asukkia. Sen puolesta punaisilla etu voittaa ja voitolla saada voitto ja +100 sekunttia.

Kiinnostaisi oikeasti tietää onko tuotanto missannut tämän aspektin vai tietäen järjestäneet asian näin. Olisivathan he voineet halutessaan käskeä punaisia jättämään yhden asukkaan pois kilpailusta.

Avatar
ramasee
Jumalan ruoska
Viestit: 7453
Liittynyt: 21 Marras 2010 21:42
Paikkakunta: Oulu

Re: Tehtävät

Viesti Kirjoittaja ramasee » 14 Loka 2021 19:07

Augustus kirjoitti:
14 Loka 2021 18:57
Jokaisesta oikein muistetusta paikasta sai yhden sekunnin, eikö. Punaisilla on joukkueessa 7 ja sinisillä 6 asukkia. Sen puolesta punaisilla etu voittaa ja voitolla saada voitto ja +100 sekunttia.
Hyvä huomio! Mää en itse edes tajunnut asiaa. Tää on aika merkittävä etu, kun miettii pistetilannetta ennen tätä tehtävää. Tokihan se nyt ois ollu joka tapauksessa epäreilua, mutta varsinkin nyt! Ovatko asukkaat itse pohtineet tätä?
Anssi vie, muut vikisee!

Avatar
Augustus
Ohjaaja
Viestit: 1053
Liittynyt: 06 Kesä 2009 17:34

Re: Tehtävät

Viesti Kirjoittaja Augustus » 14 Loka 2021 19:16

ramasee kirjoitti:
14 Loka 2021 19:07
Hyvä huomio! Mää en itse edes tajunnut asiaa. Tää on aika merkittävä etu, kun miettii pistetilannetta ennen tätä tehtävää. Tokihan se nyt ois ollu joka tapauksessa epäreilua, mutta varsinkin nyt! Ovatko asukkaat itse pohtineet tätä?
Pisteiden lasku käsittääkseni loppui jo olutmaistelun yhteydessä.
Nyt on tullut seitsemännen, ja viimeisen päiväkilpailun vuoro, jossa asukkaiden on valjastettava makuaistinsa käyttöön.
Pisteitä eniten kerännyt joukkue vältti häädön.

Muistitehtävässä tai -tehtävissä(jos niistä ovista tulee vielä joku muistitehtävä äänimuistelun lisäksi) sitten tuli kuinka monta sekunttia on kaupassa aikaa.

Avatar
ramasee
Jumalan ruoska
Viestit: 7453
Liittynyt: 21 Marras 2010 21:42
Paikkakunta: Oulu

Re: Tehtävät

Viesti Kirjoittaja ramasee » 14 Loka 2021 19:21

^Aa, aivan aivan! Kiitos tästä! Mulla ei näköjään ole tuo lukemisen ymmärtäminen ihan hallinnassa, haha :bidmouth: Mietinkin vähän, ku olut tehtävän kohdalla tais olla, et viimeinen, mutta kappas ei ollutkaan.
Anssi vie, muut vikisee!

Avatar
Augustus
Ohjaaja
Viestit: 1053
Liittynyt: 06 Kesä 2009 17:34

Re: Tehtävät

Viesti Kirjoittaja Augustus » 14 Loka 2021 21:14

ramasee kirjoitti:
14 Loka 2021 19:21
^Aa, aivan aivan! Kiitos tästä! Mulla ei näköjään ole tuo lukemisen ymmärtäminen ihan hallinnassa, haha :bidmouth: Mietinkin vähän, ku olut tehtävän kohdalla tais olla, et viimeinen, mutta kappas ei ollutkaan.
Eipä täälläkään kuullun ymmärtäminen mennyt täydellisesti, kun kuvittelin oikeista paikoista kartalla tulevan yksi sekuntti kauppa-aikaa. Ainoat sekunnit olikin 100 sekunttia voitosta.

Onneksi emme olleet tänään poliisipari, joista toisen olisi pitänyt osata kirjoittaa ja toisen lukea. Olisi voinut käydä huonosti.

Avatar
ramasee
Jumalan ruoska
Viestit: 7453
Liittynyt: 21 Marras 2010 21:42
Paikkakunta: Oulu

Re: Tehtävät

Viesti Kirjoittaja ramasee » 14 Loka 2021 21:29

Augustus kirjoitti:
14 Loka 2021 21:14
Onneksi emme olleet tänään poliisipari, joista toisen olisi pitänyt osata kirjoittaa ja toisen lukea. Olisi voinut käydä huonosti.
Oijoi, totta turiset! [smilie=imslow.gif]
Anssi vie, muut vikisee!

ninnipinni
Julkkisasukas
Viestit: 480
Liittynyt: 14 Syys 2020 13:25

Re: Tehtävät

Viesti Kirjoittaja ninnipinni » 14 Loka 2021 23:18

Koostelähetyksessä sinisillä oli 209 pistettä, mutta lopputuloksissa 204, mistäs toi 5 pisteen vähennys tuli :O
Numero 4 Ville!

Avatar
Mingviini
Juontaja
Viestit: 1033
Liittynyt: 05 Syys 2019 05:04

Re: Tehtävät

Viesti Kirjoittaja Mingviini » 15 Loka 2021 09:00

ninnipinni kirjoitti:
14 Loka 2021 23:18
Koostelähetyksessä sinisillä oli 209 pistettä, mutta lopputuloksissa 204, mistäs toi 5 pisteen vähennys tuli :O
Asukkaillekin näytettiin videota, jossa Juhani astui promillelasitehtävässä ohi radasta, eikä palannut takaisin. Tämä johti rangaistuksena viiden pisteen menettämiseen.
:thumbsup

kronos
Tuotannon kätyri
Viestit: 594
Liittynyt: 26 Elo 2020 09:24

Re: Tehtävät

Viesti Kirjoittaja kronos » 15 Loka 2021 12:19

ramasee kirjoitti:
14 Loka 2021 18:28
kronos kirjoitti:
14 Loka 2021 17:06
No olipas sen verran tasainen kilpailu, että tuotanto voi päättää kumman ryhmän haluavat häätöön, kumpi tuottaa enemmän...
Tuskin nyt sentään. Eiköhän he oikeasti laske pisteet siitä kuka on ollut missäkin kohdin.
...no vähän pitää olla salaliittoteorioita, eihän tää muuten hauskaa olisi... [smilie=a_cool.gif]

Avatar
Jacobus
Ylläpitäjä
Viestit: 5131
Liittynyt: 14 Helmi 2007 02:03
Viesti:

Re: Tehtävät

Viesti Kirjoittaja Jacobus » 16 Loka 2021 13:31

Kuudennen viikon kauppatehtävä käytiin torstaina:
bigbrother.fi kirjoitti: Isoveli ohjeistaa asukkaita kauppatehtävästä, jonka voittava joukkue ansaitsee sata sekuntia kauppa-aikaa tulevalle kauppakäynnille. Voittajajoukkue ei saa jakaa elintarvikkeita hävinneelle joukkueelle.

Asukkaat ovat viikon aikana kuulleet erilaisia ääniä. He kuulevat äänet uudestaan yksi kerrallaan. Tehtävänä on muistaa, missä asukkaat tarkalleen ottaen olivat kyseisen äänen kuullessaan.

Kun yksi ääni on kuultu kokonaisuudessaan, asukkailla on minuutti aikaa siirtyä pohjapiirroksessa sille alueelle, jossa kukin mielestään on ollut, kun ääni kuului ensimmäisen kerran.

Jokaisesta oikein muistetusta sijainnista joukkueet ansaitsevat yhden pisteen joukkueen kauppakilpailupottiin.

Lisäohjeita kauppatehtävään:

• Alueet on rajattu huonetilojen, kalusteiden tai ulkotilojen lattiapintojen mukaan.
• Ulkona tulee huomioida, ovatko asukkaat olleet ulkokeittiössä, sinisellä tai lilalla tekonurmella, nuotiopaikalla, altaalla tai avoimella terassilaudoituksella.
• Sisätiloissa tulee huomioida huoneiden lisäksi sijainti huoneessa, sekä mahdolliset kalusteet.
• Jos asukkaat ovat esimerkiksi olleet keittiösaarekkeessa, heidän tulee mennä seisomaan saarekkeen kohdalle.
• Jos asukkaat ovat olleet olohuoneen lavaelementin päällä, heidän tulee mennä seisomaan sen päälle.
• Jos asukkaat ovat istuneet ruokapöydän ääressä, heidän tulee mennä seisomaan sen ruokapöydän päälle, jossa he ovat tuolloin istuneet.
• Jos asukkaat ovat olleet sohvalla, heidän tulee mennä seisomaan sohvakuvion päälle.
• Kun aika loppuu, vastaus tulkitaan lukituksi, vaikka asukkaat eivät ehtisikään lopulliseen sijaintiinsa.
• Asukkaiden tulee seistä paikoillaan, kunnes he kuulevat äänimerkin. Kun äänimerkki on kuulunut, asukkaat palaavat takaisin riveihin odottamaan uutta äänimerkkiä.
• Asukkailla on hetki aikaa tutustua pohjapiirrokseen ennen ensimmäistä äänimerkkiä.
• Pohjapiirroksen päälle ei saa astua ennen tehtävän suorittamista.
Lähde: https://www.bigbrother.fi/uutiset/asukk ... uppa-aikaa

Punainen joukkue voitti kauppatehtävän pistein 71-45, pistekeskiarvo punaisille 10,7-7,5. Punaiset pääsivät kauppaan käyttämään voittamansa 100 kauppasekuntia.

Sininen joukkue voitti häätökisat pistein 204-202 ja siniset ovat turvassa häätöäänestykseltä.

Punainen joukkue joutui osallistumaan nimeämiskisaan perjantaina:
bigbrother.fi kirjoitti: Nimeämiskilpailussa etsitään neuloja heinäsuovasta – voittaja pääsee vaikuttamaan häätöäänestykseen

Perjantaina aamupäivällä starttaa nimeämiskilpailu, jossa punaisen joukkueen jäsenet mittelöivät toisiaan vastaan. Kilpailussa asukkaiden tehtävänä on etsiä neuloja heinäsuovasta. Eniten neuloja löytänyt asukas pääsee vaikuttamaan siihen, ketkä joukkueen jäsenistä pelastuvat häätöäänestykseltä.

Sininen joukkue on viikkokilpailun voiton myötä turvassa häätöäänestykseltä. Punaiseen joukkueeseen kuuluvat Anssi, Jasmiina, Maiju, Pekka, Sami, Samir ja Ville. Kilpailun voittaa se asukas, joka kilpailuajan päätyttyä toimittaa eniten neuloja tarkastuslaskentaan. Neuloja on piilotettu heinäkasaan yhteensä 150 kappaletta.
Lähde: https://www.bigbrother.fi/uutiset/nimea ... nestykseen

Nimeämiskilpailun voitti Anssi 11 neulalla.
"Jännitys on niin käsinkosketeltava, että Big Brother alkaa jakaa sille kohta rangaistuksia!"
- SBB2006-nettisivut 1.12.2006

Avatar
Jacobus
Ylläpitäjä
Viestit: 5131
Liittynyt: 14 Helmi 2007 02:03
Viesti:

Re: Tehtävät

Viesti Kirjoittaja Jacobus » 16 Loka 2021 20:20

Lauantain päiväkilpailuna oli kuvien kuvaaminen vuoden 2022 kalenteriin:
bigbrother.fi kirjoitti: Päiväkilpailussa räpsyy salama – asukkaat kuvaavat oman kalenterin

Lauantaipäivää vietetään BB- talossa urheilun ja leivonnan merkeissä. Isoveljellä on kuitenkin rentoon lauantaihin uusia suunnitelmia, ja asukkaille onkin luvassa päiväkilpailu.

Kilpailussa asukkaiden tehtävänä on suunnitella ja kuvata kalenterikuvat tulevan vuoden kalenteriin.

Punainen ja sininen joukkue jakavat 12 kuvaa niin, että molemmat joukkueet kuvaavat kalenterikuvan kuudelle eri kuukaudelle. Kuvien tulee ilmentää vuodenaikojen vaihtelua Big Brother -talon elämässä. Jokaisen asukkaan on esiinnyttävä vähintään yhdessä kuvassa. Kapteenit neuvottelevat, mitkä kuukaudet valitaan kummallekin joukkueelle.

Katsojilla on valta äänestää, kumpi joukkue toteuttaa tehtävän paremmin. Voittanut joukkue saa huomenna palkinnon, ja häviäjät joutuvat töihin.

Joukkueiden kapteenit Jasmiina ja Taavi marssivat päiväkirjahuoneeseen opettelemaan tehtävään varatun järjestelmäkameran käyttöä. Heidän tultuaan takaisin myös varastohuone aukeaa, ja asukkaat pääsevät hakemaan tehtävään varatun rekvisiitan.

Joukkueet sopivat myös kuvattavista kuukausista. Punainen joukkue ottaa parittomat kuukaudet, eli lähtevät tammikuusta, ja siniset ottavat parilliset kuukaudet.
Lähde: https://www.bigbrother.fi/uutiset/paiva ... kalenterin

Valmiit kuvat: https://www.bigbrother.fi/uutiset/talta ... -kalenteri
Äänestä, kumpi joukkue onnistui paremmin kalenteritehtävässä? https://www.bigbrother.fi/kilpailut/kum ... tehtavassa
Äänestys päättyy sunnuntaina klo 11.00
"Jännitys on niin käsinkosketeltava, että Big Brother alkaa jakaa sille kohta rangaistuksia!"
- SBB2006-nettisivut 1.12.2006

Avatar
ramasee
Jumalan ruoska
Viestit: 7453
Liittynyt: 21 Marras 2010 21:42
Paikkakunta: Oulu

Re: Tehtävät

Viesti Kirjoittaja ramasee » 16 Loka 2021 21:26

Oo, tulipas hyviä noista asukkaiden ottamista kuvista. Vaikea päättää kumpaa äänestäisin. Ääni menee nyt punaisille, tykkään erityisesti tuosta syyskuun bb kuvasta, myös tammikuu on hauska, samoin toukokuu! Sinisiltä lempparein on elokuun rapujuhlat, Taavi niin innokkaana juhlimassa :bidmouth:
Anssi vie, muut vikisee!

beebee21
Kyttääjä
Viestit: 77
Liittynyt: 22 Syys 2021 11:33

Re: Tehtävät

Viesti Kirjoittaja beebee21 » 16 Loka 2021 21:34

Mitä lokakuun ja marraskuun kuvien taustalla? En siis ole seurannut tänään 24/7:aa.

Muut kyllä aukesivat heti katsomalla.

Avatar
ramasee
Jumalan ruoska
Viestit: 7453
Liittynyt: 21 Marras 2010 21:42
Paikkakunta: Oulu

Re: Tehtävät

Viesti Kirjoittaja ramasee » 16 Loka 2021 21:37

beebee21 kirjoitti:
16 Loka 2021 21:34
Mitä lokakuun ja marraskuun kuvien taustalla? En siis ole seurannut tänään 24/7:aa.

Muut kyllä aukesivat heti katsomalla.
Halloweeniin valmistautuminen ja pikkujoulut
Anssi vie, muut vikisee!

Jarmali
Käsikirjoittaja
Viestit: 984
Liittynyt: 07 Syys 2020 16:58

Re: Tehtävät

Viesti Kirjoittaja Jarmali » 16 Loka 2021 21:47

:tu Hyviä kuvia totta tosiaan [smilie=a_bravo.gif]
Jarmalina täällä ja muualla BB-palstoilla jo vuodesta 2005 :)

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tuotanto / Ohjelmat”